Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (149/232) > >>

prp:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Октомври 10, 2017, 02:58:29 pm ---   И когато публикуваш нещо направи го да бъде разбираемо за останалите, иначе какъв е смисъла, само да се похвалиш ли???

--- Край на цитат ---

Според мен е не да се хвали а пуска кукички за наивни читатели на форума които да си мислят, че "неразбираемо" е кой знае колко гениално и да бъдат зарибени с някаква платена презентация ала Капан-адзе. Т.е. на измамна схема ми намирисва. За това беше и помпането на рейтинг и онзи юзър който уж беше купил един патент всичко така конспиративно написано, че да те вкарат във филм... Ако админите пуснат всички юсър нейм които ползва Иван Бг които му помпаха рейтинга ще се разбере всъщност кой стои зад схемата.

valex:
Доколкото имам опит в магнитните системи ми е ясно едно нещо: Не са важни някакви "моментни" (ъглови) стойности на силите (няма значение дали са на привличане или на отблъскване), а са важни сумарните сили по "периоди" (кръгови) стойности. Другия проблем е, че се разглежда винаги взаимодействие на статични магнити. А това според мен е грешно понеже при евентуално движение почва да се появява влияние от индуциране да токове в масивните метални части и от там влияние  в магнитните взаимодействия.
А и няма смисъл да се намаля триенето в системата - ако има получен двигателен момент то би трябвало да придвижи системата и с евентуалното и триене. Един изцяло магнитен двигател при сглобяването му трябва да се задвижи и без външна помощ. Примерно както е при турчина само с едно ъглово изместване с чук :) .

Vector:
Без някой да си направи труда да вземе част от турбината ,и да я пресъздаде, няма да се отговори на въпроса има ли СЕ в тази схема...

Аtos:
Давай, на теб залагаме ;D

ndm:

--- Цитат на: prp в Октомври 10, 2017, 05:58:45 pm --- Ако админите пуснат всички юсър нейм които ползва Иван Бг които му помпаха рейтинга ще се разбере всъщност кой стои зад схемата.

--- Край на цитат ---
Ааа, това е невъзможно, незнаят, намат тази възможност........

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия