Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
krasias:
(17:41:07) Иван_БГ: в момента анализирам принципа. Не може без статор. Трябва да има НЕЩО ОТ КОЕТО ДА СЕ ОТБЛЪСНЕ РОТОРА, или НЕЩО към което да се приближи, иначе как?
(17:42:17) Vector: Да.без статор е немислимо...
(17:42:27) Иван_БГ: Така е
(17:43:41) Иван_БГ: Обикновенно при патентите "зайчето" се крие
(17:45:56) Vector: Да!най верояно се крие.
(17:50:19) Иван_БГ: Погледни Хауърд Джонсън, къде е тайната на модела?
(17:52:50) Иван_БГ: Входящият ръб влиза странично, а излиза по правата
(17:53:30) Иван_БГ: Така вход и изход силите са различни
(18:15:41) krasias: Браво Иван_БГ браво няма що убеди ни колко са важни и истински патентите
(18:16:34) krasias: Пускаш някакъв патент а и ти не знаеш работи ли не работи ли
(18:17:45) krasias: Да го беше погледнал преди това а
(18:20:25) krasias: Ама то кога си пуснал нещо работещо ......
Иван БГ:
Здравейте,
абе хора, патента е патент, той защитава авторското право, за да разбереш къде е заровено "зайчето" трябва да го купиш. Единственното нещо което са измислили американциоте е "Няма безплатен обяд!" вече съм писал това.
Вие какво си мислите?
Никой, никога, по никакъв начин не си издава тайната. Мога да ви пусна във форума моята реплика на Х.Д., знам много добре че той работи. Само дето се размагнитва след 6 месеца, но това е друга тема.
Вече около 20 години работя, дал съм луди пари, даже продадох патент, за да се финансирам, а вие искате да ви показвам как става.
Няма да стане!!!.
Ще покажа "НЕЩОТО" когато аз реша, а не Вие.
Плюйте колкото искате, това го можете!
krasias:
Иван БГ, май си забравил много неща, когато дойде във форума обеща да покажеш как да си направим "магнитна турбина" и никой не те е насилвал да обещаваш, дори и темата се казва така. Само че досега нищо не си показал, това дето сглоби тогава не можеше да се върти дори с помоща на два електромагнита. Хубавото в случая е че с годините ставаш малко по честен със хората от форума, поне си признаваш че нищо няма да кажеш. Що се отнася до мен, аз не бих си и помислил да искам нещо от човек за който имам сериозни съмнения че няма какво да покаже. Аз вече си научих урока за магнитите и ако реша мога да направя магнитен двигател и без чужда помощ, така че изобщо не ме интересува дали ще показваш или не, това си е лично твой избор.
Vector:
Здравей Иван,
Интересно ще е да видим реплика на Х.Д. ако не ти представлява трудност.
Поздрави!
ndm:
Не съм го казал, но пак го повтарям:
Цитат на: Bat_Vanko в Октомври 10, 2017, 02:58:29 pm
И когато публикуваш нещо направи го да бъде разбираемо за останалите, иначе какъв е смисъла, само да се похвалиш ли???
--- Цитат на: prp в Октомври 10, 2017, 05:58:45 pm ---Според мен е не да се хвали а пуска кукички за наивни читатели на форума които да си мислят, че "неразбираемо" е кой знае колко гениално и да бъдат зарибени с някаква платена презентация ала Капан-адзе. Т.е. на измамна схема ми намирисва. За това беше и помпането на рейтинг и онзи юзър който уж беше купил един патент всичко така конспиративно написано, че да те вкарат във филм... Ако админите пуснат всички юсър нейм които ползва Иван Бг които му помпаха рейтинга ще се разбере всъщност кой стои зад схемата.
--- Край на цитат ---
Рекох и аз да постна, нали наближават пости.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия