Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
juliang:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Август 22, 2018, 11:02:02 am ---... Въпроса не е в това да има сплави които да издържат на високи температури, а в това да има флуид във затворена система които да отнема топлината от повърхността на двигателя и да я на канализира във допълнителна система (малка турбина) във превозното средство за последващо преобразуване на тази енергия. Това е един друг подход към проблема за ефективността, Помислете върху това.
--- Край на цитат ---
Реално няма проблем, въпроса е колко ще тежи такава установка и дали ще си струва? Ако към автомобила трябва да прибавите 500 килограма тегло за да уловите тия загуби, дали ще е разумно? Колко ще струва тази допълнителна система? Колко икономия ще донесе?
Аз лично не мисля че е възможно да се продаде автомобил, който влачи след себе си ремарке, на което е монтиран парен котел, турбина и резервоар с 500-100 литра вода. Може да харчи и 3/100 (макар че служебното пежо спокойно сваля под 5/100 без тия допълнения), но ... вече няма да е такава кола, към която се стремят всички - и производители и купувачи.
Иван Димов:
Пак разтегнахте "локума". Двигател използващ топлината от околното пространство има отдавна създаден. Резултатът от неговата работа е охладен флуид до по-ниска от околната среда температура. И разбира се извършва механична работа докато охлажда околната среда. Описан е доста подробно в списанието на Стефан Маринов. Даже член от форума търсеше съдействие за преснимане на списанието. Аз съм разглеждал чертежите и обясненията лично, но по-късно списанията ми бяха откраднати заедно с други книги и кореспонденция. Така че, термодинамиката е проста наука, но не всеки я разбира. Мисля даже, че четох за някой си Рикардо, който щял да продава такива двигатели в Африка. Действащ прототип на такъв двигател е демонстриран и в Русия като руските учени доста се чудели как се върти това чудо. Има и снимки в списанието.
Аtos:
Ааа, ама така не става - хвърляш стръвта и...бягаш :D
И аз имах летяща чиния, ама ми я откраднаха, обаче...вЕрвайте ми!
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Август 22, 2018, 05:49:04 pm ---Реално няма проблем, въпроса е колко ще тежи такава установка и дали ще си струва? Ако към автомобила трябва да прибавите 500 килограма тегло за да уловите тия загуби, дали ще е разумно? Колко ще струва тази допълнителна система? Колко икономия ще донесе?
Аз лично не мисля че е възможно да се продаде автомобил, който влачи след себе си ремарке, на което е монтиран парен котел, турбина и резервоар с 500-100 литра вода. Може да харчи и 3/100 (макар че служебното пежо спокойно сваля под 5/100 без тия допълнения), но ... вече няма да е такава кола, към която се стремят всички - и производители и купувачи.
--- Край на цитат ---
Това са разумни въпроси, но отговорите на тях предполагаемо не са за тази тема. Само ще спомена че, със сигурност не трябва да има ремарке с парен котел ( макар че ако потърсите по Интернет ще видите как е имало интересни автомобили в Европа, около милион, с нещо голямо по тях, по времето на Втората Световна : http://www.lowtechmagazine.com/2010/01/wood-gas-cars.html, въпреки че били газификатори на дърва, а не парни котели). "парния котел", ако приемем такова название, технологично трябва да се разглежда като кожух по повърхността на двигателя.
Друга особеност е че това, поне според мен, е приложимо основно за тип хибридни автомобили, където имаме възможност да складиране на енергията "парната турбина", посредством ел. генератор, в батерии.
Bat_Vanko:
След 65 страници обсъждане в крайна сметка не ние а пак другите хора го направиха. И не само го направиха, но и го пуснаха на пазара на доста прилична цена.
https://infinitysav.com/product/mg5/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия