Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Двигателят на Валери Матов

<< < (4/25) > >>

gotiniq7:
Тук има клип в който се вижда цялото устройство

teofilius:
Ако двигателя е свръх-ефективен то част от генерираната в последствие енергия може да се акумулира в кондензатор а и същия този кондензатор да се използва за начален старт на системата. По отношение на производство на енергия то около цилиндъра с магнитните бутала може да се постави бобина...

Bat_Vanko:

--- Цитат на: @praktik в Декември 05, 2013, 07:47:42 am ---Е да, за завистниците, всички са балъци, само ти си най умният и можещият  ;D

--- Край на цитат ---
Не твърдя, че съм най-умният и най-можещият, просто споменавам и теоретично се обосновавам, защо тази схема е атракция за заблуда на балъците. Ако някой и се връзва... не'ам думи!
Иначе за съжаление на Chat освен клавиатурата (която лъскам в момента), случайно ми се намират 1 бр. поялник, малко тинол и как беше това "колофон" ли се казваше. Макар, че всеки път ми се налага да установявам опитно, от коя страна се държи поялника!

gotiniq7:
Не мога да разбера предимството на този двигател спрямо нормален такъв с магнитен ротор имащ четки вместо ключове от Юнга, и липсва коляно-мотовилков механизъм, което си е още един +

oneman:
Защо не се разходите до човека и да видите как стоят нещата.  ;)

Сервизът е в София до 'ИКЕА'

http://www.electrohybridauto.com/

--- Цитат ---      
Адрес на сервизния център
България, София
Ул. 187 №18 - точно до магазин "ИКЕА"
--- Край на цитат ---

Според мен трябва да се погледне сериозно на тази конструкция.
Този двигател не е двутактов, а еднотактов - при всяко преместване на буталото имаме работен цикъл.
На теория, двутактовия двигател има кпд 70+%, следователно еднотактовия трябва да има 140+%  ;D
Кой питаше за СЕ?

Ако се вярва на анимацията от видеото http://www.youtube.com/watch?v=u65YpWfo5qY,
този двигатели е и реактиван.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия