Сашо
Колега, щом казваш че си учен, вероятно ще ти е интересно че преди време направих в лаборатория тестове на вода, престояла 10,20,30 и 40 минути над вариант на горивния оптимизатор К3. Вариантът е с име "Активатор "Извор", който промени значително и по експонента РН, електропроводимост и твърдост на пробите. Направих го с вода, защото е по-евтино, но предстои да мине и през лаборатория за горива със същия тест. Постановката - бехерова чаша с 200 гр. вода, просто поставена на активната повърхност на К3. Ти се изкажи дали е възможен от научна гледна точка този резултат. Ако е интересно на колегите, ще пусна и сканове от протокола на лабораторията, но не е за тази тема.
nedbmw
Жив и здрав!
@praktik
Господ вижда кой е крив и кой прав. Не плюй по хора които са се опитали да ти помогнат, грях е.
Vector
Ако не си с бензинов мотор на VW и колата е производство преди 2011 г, би трябвало да няма проблеми. За бензинови инжекциони стават всички оптимизатори, но най-добре К2 и К3 - зависи от това дали имаш място за монтаж. Пусни ми на лични някакъв телефон, да ти звънна и да уточним.
mi68
Точно така е. При паралелепипедните пък има торсионна /оргонна/ поляризация по две от слабомагнитните страни. Има и доста нови неща, на които попаднах след като спрях активно да пиша тук. Торсионната поляризация на магнити се ползва и при проф. Андреев в автотермичните му въздушни оптимизатори. Това са неща с които работя ежедневно и на мен не ми правят впечатление, но запознати с теория на горенето и ДВГ се позамислят - особено след като поговорим. Аз продължавам да работя, пък който иска да си приказва.
Поздрави