Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Униполярен генератор на Фарадей
Радико:
Венци, колегата epwpixieq-1 ти го обясни много добре ако пак не си разбрал ето ти една схема на прикачения файл:
ndm:
Това Земята…..направо не ми СЕ мисли, за една секунда да СЕ прекръщава 100 пъти, а като гледам колко лампи СЕ включват, особено вечер. Ся за крушките ясно, ма ко прайм с реотанчето, и от него ли си сменя името стотина пъти за секунда? За асинхронните няма да питам, щот при това положение на нещата нямам заложените тт данни за разбиране.
ventsy74:
Точно това щях да пиша и аз Ndm ме изпревари.
Да кажем че съпротивлението на земята е 0 ома. Това не ме интересува много.
По интересно ми е разбирането ви за това, как земята един вид сменя поляритета си. Както писа Радико ,50пъти е плюс и т.н.
Между другото червей излизат когато забодеш фазата в земята. Пробвано от мен лично.
Радико:
--- Цитат на: ventsy74 в Септември 18, 2019, 02:30:30 pm ---Между другото червей излизат когато забодеш фазата в земята. Пробвано от мен лично.
--- Край на цитат ---
Ако забодеш фазата в земята да кажем някъде из софииското поле в Кюстендил дали ще излезнат червейте дори червейтте на комшията ти дали ще излезнат. Я вдигнете малко гарда господа много по детски започнахте да разсъждавате NDM относно въпроса ти за смяната на поляритета погледни още веднъж схемата дето драснах по горе, пробвай се обаче и да разсъждаваш върху нея.
ndm:
47, не го слушай Радико, щом лично си пробвал сега е момента да изкараш някой червей. Рибарските магазини ги купуват веднага, тъкмо ще си финансираш проекта и ще си платиш китайските лагери, докато ги чакаш. Аа, месеците август и септември са най-благоприятни за вадене на червеи, и за разбиране на Земята за смяна на поляритета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия