Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

John Ecklin Stationary-Armature Generator

(1/6) > >>

ddcomputers:
Здравейте на всички, аз отдавна наблюдавам за какво си говорите във форума и тази тема е доста интересна и доста загадъчна, браво. Според мен устройството което е създал John Ecklin е доста добро и мисля да експериментирам с него, някой ако е пробвал и има инфо ще се радвам да сподели, а и ще е полезно и за другите участници във форума.

mzk:

--- Цитат на: ddcomputers в Януари 25, 2009, 09:55:18 pm ---Здравейте на всички, аз отдавна наблюдавам за какво си говорите във форума и тази тема е доста интересна и доста загадъчна, браво. Според мен устройството което е създал John Ecklin е доста добро и мисля да експериментирам с него, някой ако е пробвал и има инфо ще се радвам да сподели, а и ще е полезно и за другите участници във форума.

--- Край на цитат ---

Идеята е интересна. Няма практици, така че разчитаме на теб да направиш малка експериментална постановка. Дано се заинтересуват и други.

Успех!

Strashimir:
Идеята е добра, но основното нещо в нея е намирането на mu-метал, който да играе ролята на магнитен щит (който да неутрализира или погълне магнитното поле). Имаш ли идея от къде се намира?

teofilius:
Обикновеният магнитопровод поглъща магнитното поле и би трябвало да стане ...

gotiniq7:
Обикновеният магнитопровод, се привлича от магнитите доста силно. И е нужна сила за движението му, пресичащо магнитните линии...Ако съществува магнитен щит който не го лепи магнит, тогава работата е съвсем друга

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия