Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Лъчетерапия чрез морска сол

<< < (9/10) > >>

Радико:
Нищо не ми пречи и ще го направя въпреки, че предпочитам да не е по снимка, а да се пробват директно върху устройството. Върху тези прототипи аз съм вложил страшно много от себе си и предполагам, че това няма как да не се отрази. Впрочем да изчакаме да кажат мнението си и те.

edin:
Давай снимка, да видим какво ще измерим. Нека обаче е след празниците, че сега бушуват много гадни енергии. Започна се още от 20-21-ви.......отврат >:(

GreenHulk:
Имайте предвид, че в Алхимията не случайно се говори за солта - енергиите и касаят Аза - тоест тука може да има и окултен (скрит, невидим) елемент!

Аtos:
Естествено, че има...и не бих го нарекъл точно "окултен" :)
Всеки кристал "запечатва" мисъл-форми, захарта-състояния, солта-намерения, затова се ползват при магии и гадателство.
При изработване на такива устройства е много важна психичната енергия, която влагаме, тя влияе ПРЯКО на оргонното поле и вид на насищане. Както клетката на Джо "не иска" да работи без него!
По същият начин, по който не е добре друг да ви прави амулет или оргонит, защото не се знае какво би програмирал в него, та дори и несъзнателно!

Радико:
http://olx.bg/ured-za-nagrevki-ss-himalayska-sol-i66450188
Е аз започвам пък да видиме къде ще му излезе края

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия