Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Зареждане на вода с музика

<< < (4/11) > >>

gvg:
Благодаря за бързата реакция. Ползвам програмата но не всичките функции,само това което по  интуиция го разбрах,затова попитах дали я има на български.Поздрави.

Иван Димов:
   Audacity: Free Audio Editor and Recorder

С такава програмка се забавлявам от време на време. Безплатна е.

Vector:
Брех, много музиканти тук.
Аз също притежавам акустична китара (имах 3, но 2 подарих) и пиано (подарено ми от непознат човек) и често свиря ..
Има теория в която се твърди, че свиренето на музикален инструмент подобрява здравето. Това ми е любимото занимание като се върна от работа, уморен....
Също, преди години гледах клип, как един учен облъчваше вода с определена честота и така отделяше водород и кислород ...  :o

Михаил Кузмов:
Ехее! Vector, най края нагази в моята тема! Аз преди тази поредица от почивни дни се опитах да "нагъзя' електролизера с 432 Hz! Знам ли? Някаква хармония да се получи? Ама този учен който облъчвал и разлагал водата? А ако посвиря с китарата (настроена на 432 Hz) на електролизера дали ......? Поздрави! За отмора послушай!   http://vbox7.com/play:57755b85

juliang:
Ади направете разлика между "музика" и "звукови вълни". Музиката е поредица от тонове, някаква мелодия. Не можете да казвате "музика" на звука от трансформатора, бръмчащ на 50 херца. Та ... ако не бръмчи на 50, а на 432... пак няма да е музика.
Само за да уточним за какво говорим го пиша...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия