Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Зареждане на вода с музика

<< < (10/11) > >>

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Май 29, 2015, 01:54:46 pm ---Не си прав, но за съжаление няма начин това да се докаже. Нито моята, нито твоята теза, защото самото начало на експеримента вече предполага, че човек ще знае.

--- Край на цитат ---
Нали точно моите думи цитираш, като ти казвам, че няма да знаеш? И пак ще действа, доказано е с пациенти, които не знаят, че приемат такива средства!

--- Цитат на: juliang в Май 29, 2015, 01:54:46 pm ---По вашите думи ще е много по-ефективно просто да сложиш чаша с вода пред монитора, на който има изписан текста "Аспирин"... но едва ли има някой толкова откачен, че да седне да го прави.

--- Край на цитат ---

Напротив - има!
В руските форуми има много добре описани подобни нанотехнологии, както и за зареждане на вода, така и за директно въздействие върху човек, на клетъчно ниво!
Имената им са "таблетка", "пробиотик" и т.н...има както визуални, така и звукови файлове, но това е обширна и вече друга тема, за която още не си готов:)

juliang:

--- Цитат на: atos в Май 29, 2015, 03:37:52 pm ---Напротив - има!
В руските форуми има много добре описани подобни нанотехнологии, както и за зареждане на вода, така и за директно въздействие върху човек, на клетъчно ниво!
Имената им са "таблетка", "пробиотик" и т.н...има както визуални, така и звукови файлове, но това е обширна и вече друга тема, за която още не си готов:)

--- Край на цитат ---

Първо ми казваш, че водата че прочете мислите ми и ще "емулира" това, което мисля в момента в който залепям етикета. Тоест водата не я интересува точно какво пише на листа, а какво мисля.
След това ми казваш че зареждането на вода може да се получи и чрез технически средства, предавани по интернет - звукови и видеофайлове. Тук вече няма начин водата да "прочете мислите" на създателя на изображението.

И ако трябва да сме честни... изображение, което изцелява болежки... това се нарича "икона" и го има в църквите. Аудиозапис (или глас на живо), претендиращ че влияе оздравително на човешкия организъм се нарича "молитва".
Това че използваш научни изрази като "нанотехнологии" не променя нищо.
Съгласен съм че имате право да вярвате, че ако седнете да се молите на иконите в църквата, може да получите изцеление. Просто... си го кажете в прав текст - пуснете си една Дева Мария с Младенеца на екрана и сложете чаша вода пред него.
Опитите да се технологизира това за мен са просто смешни. И наистина са за друга тема, дори бих казал че са за друг форум (примерно форум на духовната семинария, ако имат такъв).

Аtos:
juliang, водата ще поеме мисълта ти, ако на листа има двузначен смисъл, казах ти, че не си готов още за тези неща :D
Въпросът е, че и не искаш да станеш готов...въпреки, че преди време беше изявил подобно желание, но явно "само на хартия"...
Затова...нека спрем дотук?

П.П.Какво ли представлява "недуховната" семинария?

g1905:
Аз искам да стана готов, дайте нещо за четене.

rumen21:
В крайна сметка някой знае ли как се зарежда водата с музика. В началото на темата се споменаваше за казахски физик Фладимир Иванов който е открил метод за зареждането на водата. И по важно как може да  се установи  какво съдържа "заредената вода" ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия