До EDM. Не се притеснявай колега за мобилизацията. Ти нали все за пагони си мечтаеш, ще ти дадем едни с голямо Т. За тези дето не знаят, това не е нещо Тъпо, а напротив, фатмашко си е. Прокарвал съм бил аз история. Ами да, онези Ботев, Левски, Раковски, Бенковски и т.н. са западните провокатори на които давам думата. Или искаш и на Г. Димитров в писмата му да Сталин да ти цитирам какво пише. Имам един дето ми се пише началник, също като тебе. Дори и мустака си е догодил на фатме. Не споря и с него, защото има приказка "не спори с глупака, че ще те свали на своето ниво и ще те бие с опит". Любимата му мисъл "Мисълта убива действието". И като незнае, какво да каже е зает да помисли, но после пък действието угасва. Ако си наистина от Сливен или някъде по този маршрут, като идваш към София има едно село с паметник на загиналият руски войник. На около 100 км преди София е. Селото се казва ...Антон, разбира се. Кръстено е на "не човек, а желязо....." Стефан Минев е този, с партизанско име- Антон. Попитай местните как е загинал руснака. Напил се е като свиня в мазето на един селянин, после паднал от чардака и така. На скоро бяха идвали роднини на загиналия солдат. Казали им, че загинал в бой, какво да правят хората. Като покараш още 15- ина км. стигаш и родното място на поета от горния стих- В. Андреев от Пирдоп. Макар и късно, след 10.10.1989 той разбра с какви хора е дружел и се самоуби. От същият този град е и творецът на "Здраствуйте братушки, братчета славяни.... и т.н дядо му Душко" . Какво да се прави, дори Т. Влайков може да се обърка. След това е родното място на агент Спартак- В. Червенков, ама няма за какво да ти разказвам повече. Идеята е жива, Сергей. Червената армия идва и нас ни мобилизират. Звучиш като истерик пред пенсия. И като гледам уплаши някого.