Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485006 пъти)

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
  • Публикации: 274
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #300 -: Януари 29, 2015, 04:11:52 pm »
Лошото на всички ви е, че пишете просто ей така, от сърце. Няма факти. Или, ако има те са адски „сериозни”. Фактите на strogosekretnо, TV Alfa или проруски недоСдялани филмчета от тубата. Извинявайте, но това е несериозно. Не казвам, че не сте прави, може нещата да са точно такива. И това е страшно. Още по-страшното обаче е, ако не сте прави. Защото снимки и филмчета как влизат руски самолети и танкове в Украйна и аз мога да ви предложа.
Американските терористи ходят и пускат бомби. Идваха и в Сърбия, но си отидоха. А руснаците направо си се настаниха на полуострова. Казвате украинската армия избива собственият си народ. Може и така да е. И други са го правили /примери като сесесере и неребе има предостатъчно/. Дали мислят като стрелят по жилищни сгради кой живее в тях. Дали няма и „наши”. Гледам пишете, че някой иска да унищожи християнството, други пък славянството. Войната на верска основа ли е? Едните украинци са християните, а другите какви са? Или едните са източноправославни, а другите католици. И всеки си е написал на челото какъв е за да знаем по кого да стреляме? Сега католиците избиват православните. Малка смешка може би. Според мен няма намеса тука на такива чувства, религия и произход. Има икономика. Както американците, така и руснаците си гледат интересите. За съжаление нашите пък гледат само себе си. А за убийствата на деца, жени и всякакви други, руснака има пре-голям опит. Писах ви по-рано как руският ботуш смазвал детски глави, но не, тогава било война и така трябвало. Ами защо ли не попитате тогава поляците? Нашето турско / както искате го наричайте, робство, присъствие- и двете определения са неверни, владичество../ е рай в сравнение с полското. И кой закла 22 000 поляци в Катинската гора? Кой убиваше унгарци и чехи? Но нека оставим другите народи.
“Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.
Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял”, не остави¬ха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Кажете ми после това не ще ли нашият народ да заеме мястото на евреите в Европа? Не е ли сичкото това знак, че тоя народ са смяташе и сега даже са смята за стока, с която секи има пра¬во да са обърща както иска? На нашите викове за свобода, на нашите стремления за братство и за съединение със славянете и на нашите трудове за прехраната на тирането никой почти не обърща никакво внимание. –
Пъ¬рвата рекрутация, която правителството прибърза да направи по колониите, има твърде печален исход. Пр¬авителството натовари 1,000 души български момци в един твърде веран вапор и ги испроводи на Кавказ в такова зло време, щото от бурите вапорат потъна в Черното море и нашите отидоха да защищават от рибите своето ново отечество.– Хр. Ботев.

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”- З. Стоянов
З.Стоянов

Из предговора към статията на Георги С. Раковски “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в.”Дунавски лебед”, 1859 г.0 Захари Стоянов, статия “Русия и българската криза” пише: “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.” Коментар: Разгледана в по-широка перспектива, тази политика на Русия към България (а и не само към нея) е “дообогатяване” на панславизма, същността на който се изразява главно в непризнаването на отделни славянски нации и тяхното разглеждане като различни групи от един и същ народ, предопределен да се обедини под скиптъра на руските императори. Точно в този дух е прекроена и цялата история на българо-руските отношения.
“Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на “Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. “Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?”… пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: “Вие, синове и потомци на Крума и пр.” Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая. 
–пак от същият

Да не продължавам, че ще стане много дълго. Кой изби българите в миналото? Иван Грозни. Грозни- идва от страшни, знам, че EDM може да си го преведе. Ние обаче му викаме дядо Иван. Кой убиваше българите и след това? Кой насъска сърбите да ни нападнат и оттегли своите военни, за да останат само „капитаните”. Кой беше против това съединение? И пак победихме. Кой стреляше по Варна и Балчик?

Мнозина у нас живяха дoскоро време с твърдо убеждение, че наший народ трябваше да очаква добро от Русия; но от 6 септемврий миналата година всеки разбра, доколко тя е била искрено (разположена) в благопожеланията си спрямо нашата страна.
От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителство е устремена против нашата независимост и самостоятелност.
Всеки здравомислещ человек разсъждава, че ако Русия е желаела една силна, съединена и независима България, тя трябваше освен да се възползва от извършеното на 6 септемврий и да поддържа Съединението. Нейните доброжелателства за наший народ щяха да се покажат пред целий свят, че са искрени, несвързани с никаква задня мисъл. Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал – Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество.
- Ал. Стамболов

Не знам дали има смисъл да продължавам. Ако искате ще го направя. Но който не познава Сибир, той не познава Родината. Така стоят нещата при нашите „братя”. Ако търсех като вас конспирации, щях да кажа Русия убива България. Защото голяма част от населението там е българско. Особено на Крим. А до колко те са славяни, а ние също въпросът е доста сложен. Ако карах направо като вас през тубата, щях да кажа, славяни няма. Ама езика вика М52 е все славянски. Ами те и индийците говорят английски, ама не са англичани.
А и тези „бунтовници” в Украйна са много добре въоръжени. Бият редовната армия. Не е ли малко странно. Някой искали да бъдат руснаци. Добре, че и при нас все още никой не е пожелал да си направи родина в България. Например една турска или циганска родина. Като искат  нека ходят. Русия им е на една крачка. Ама кой ходи в Русия? Никой. Докато в Милуоки има магазини в които, ако не знаеш руски трудно ще успееш да си напазаруваш. Народа го е казал- от хубавото никой не бяга. А заплахите, че видите ли сега Запада като натисне Русия, ние ще страдаме, са за децата. Американският балон като се спука го почувства целият свят. А сега ние сме добре. Паднаха цените на горивата. Приятелите ми в Русия обаче са зле. Заплатите им паднаха на половина. Руският народ страда, а на милиардера едва ли му пука. Четох някъде, че Путин залязва. Аз не съм нито политически, нито икономически анализатор и не мога да кажа нищо по всичките тези въпроси за които писах до сега. Не мога да го кажа тъй като не знам. Аз не съм там и не знам как стоят нещата. Може всички пишещи по горе да са прави, но може и да са както се казва „рубладжийски тролове”. Не се наемам да оспорвам. КГБ информацията и преди всичко дезинформацията не отстъпва по нищо на тази от ЦРУ. А, ако има „червени” роби, нека те да си му мислят. Нека не викат непрекъснато на бялото- черно, и на убиеца герой. Не ми се спори нито с левитиращи, нито с извънземни. Като станете по земни, тогава може. А иначе може и анкета да направите и подписка. Но първо се убедете, че сте прави. Не помагайте на убиеца, ако той разбира се е такъв. И не ни убеждавайте, че руската икономика е силна. Ресурси има, но къде отиват парите. Освен това са малко „българи”. Каквото хванат „побългаряват”. Откраднат техника, технология и я скапят. Става на Москвич  и на сдялано в...знаете къде. Примери ще дам друг път, ако някой ги желае, защото за днес се увлякох, а Топалов  и Чепаринов започват. Ако някой иска да гледа партийте им на живо / може би Майстора52/  ето сайта www.chessbomb.com Турнирът в Гибралтар. Имаме още един млад участник там – П. Янев. Но той играе в по-слабият турнир. За сега се представя задоволително. И руснаците имаха добра школа, но вече хич ги няма. Браво на българите. Справят се и с китайци, и с индийци и каквито и да са други, за сега.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #301 -: Януари 29, 2015, 04:47:17 pm »
Питоне, ще го кажа с две изречения:

Възможното "руско иго" (както би го определил ти) за нас ще е истинска закрила и помощ, защото Русия би гледала на нас като на част от себе си!

Настоящото "американско иго" обаче ни превръща в "провинция от пета глуха" и в никакъв случай на който и да е американец не би и му хрумнало да си помисли, че може да е равнопоставен с който и да е българин!

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
« Отговор #302 -: Януари 29, 2015, 05:10:57 pm »
  Атос, този път ще се съглася с теб. Но това е така, защото го няма националното самочувствие. Едни се кланят на изток, а другите на запад. И затова афроамериканеца ще мисли, че е по-бял от българина. Много "лошо" сме разположени за да бъдем неутрални, но поне трябва да опитваме да отстояваме българското.

Неактивен plcsoft

• Стабилен
  • Публикации: 536
« Отговор #303 -: Януари 29, 2015, 07:06:27 pm »
До сега не бях влизал в тази тема. По прочетох това онова и видях, че има доста интересни гледни точки. Само не видях нашата българска каква е. Та в тоя ред на мисли за мен и едните и другите си гонят техният интерес. Американците Декларират свобода и Заробват(чрез парите), а руснаците ти вменяват вина и ти еб@ват майката или направо отиват и си присвояват каквото са си наумили, при което ако слушкаш оцеляваш, ако ли не, знаем какво правят. Хубавото при американците е, че след като те заробят ти точат само парите, но ти дават относителна свобода, за да продължиш да съществуваш (знаем защо), докато руснаците не се церемонят и, въобще не му пука на руснака за другия.  :( Не знам кое е по-доброто за нас! 45 години руско робство ни доведе до икономическа сиромашия, сега пък с американците се обезлюдява държавата. Но такова е засега положението. Нищо по-добро не е измислено. Има го, но не е приложимо по-тези географски ширини. 
« Последна редакция: Януари 29, 2015, 07:49:17 pm от Maistora52 »

Неактивен piton2012

• Специалист
  • Активен
« Отговор #304 -: Януари 29, 2015, 08:36:16 pm »
  Всъщност Атос, не съм съвсем съгласен с теб. Бях прочел само втората част. Партийте завършиха обаче днес бързо и сега прочетох и другото. Написано е и по горе. Русия също няма да ни вземе за равни. Дори повече от американците. Не ми се пише повече днес по безинтересна за мен тема. Ако искаш погледни кой как е отразил кланетата, например в Батак и кажи, кой кой е. Горе има и за сръбско-българската война. Помогна ли ни Русия. Че тя я предизвика. И доколкото можеше, навреди. Примери има твърде много, че Русия ни мрази. Ако искаш утре ще ти посоча поне 10. Чети писаното преди 1944 и ще разбереш. След това е боза.

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #305 -: Януари 29, 2015, 08:41:25 pm »
За в бъдеще нещата може да са други, поне в духовно отношение. А  при две империи една малка страна какво да прави?
За Втората световна война бях разбрал, че ако не сме се били присъедини към остта Рим-Берлин-Токио, немците дали нямало просто да влязат като в Сърбия.(май са стоели на границата).
Действително, имало е и неутрални държави тогава, но колко са били те?

Неактивен mito_kupona

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 694
« Отговор #306 -: Януари 29, 2015, 09:44:07 pm »
Едно ще ви кажа момчета, не сравнявайте Руската империя с Руската федерация. Времената, са други интересите също, но едно знам със сигурност, падне ли Русия, изчезва и България. Ние нямаме нищо общо с краварите зад океана и няма да имаме никога. Най добре е за нас да бъдем неутрални в конфликтите на големите играчи. Българска държава е имало преди 33 000 години https://www.youtube.com/watch?v=9HXXvpAd3_U и, за да продължи да има трябва да отстояваме собственните си интереси и да не позволяваме да ни въвличат в ционистките мръсни игри в момента. България не трябва да бъде плацдарм за война срещу, която и да е държава, особенно срещу славянски православни  държави.

smsi-h

• Гост
« Отговор #307 -: Януари 29, 2015, 11:21:38 pm »
Бих искал да вметна към мислещите, ей тъй, между другото, едно сериозно книжле, че да си начешете "крастата". Мисля, че е последна книга на автора и да бъда извинен, че е на руски, ама на български не вярвам някога да я има заради истините, които пише в нея.

http://e-puzzle.ru/page.php?al=devid_ajk__rasa_chelovec

Теглете го директно, щото не можах на кача *.rar файла, отчита ми грешка непрекъснато.

Приятно четене!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 020
« Отговор #308 -: Януари 30, 2015, 01:56:15 am »
Ако не ви е ясно какво си мислят политиците и бизнесмените за останалата част от населението - моля, заповядайте: http://www.youtube.com/watch?v=AbSDwLQjOXQ
Сори, на руски е. Но ако си мислите че това, което се крои на населението на Украйна от "собствениците на държавата" се различава от това, което кроят нашите политици за нас - да знаете че се лъжете.
Сега разбирате ли защо по времето на революциите богатите са били избесвани, обезглавявани и разстрелвани? Е за това, точно за това. Приемат населението за ... дори не и за роби (щот господаря поне гледа роба да не умре), а за бреме, баласт, което трябва възможно по-бързо да бъде "утилизирано", защото само хаби ресурси.
Приятно гледане...

Неактивен getca

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 764
  • https://t.me/BGfreeman
    • http://analogov.com
« Отговор #309 -: Януари 30, 2015, 09:47:59 am »
Колеги, к-о-л-е-г-и, пак се отплеснахме както винаги. Преди 10-на коментара направих предложение относно изразяване на позиция по избиването на цивилни, вкл. деца в Украйна. За разлика от пушилката в Париж с Шарлитата и целия останал цирк за ставащото в Украйна почти не се говори. А то ни касае непосредствено. Няма нужда от обяснание защо, мисля. Та, да припомня за какво идеше реч...
...Каква позиция да заемем ли ?..ами аз съм наясно и няколко колеги, пишещи в темата, а другите ?.. Нека админите пуснат анкета по въпроса и да се сложи някаква картинка или текст в началната страница. Примерно това, подходящо оразмерено, ако ни стиска  :o...

Явно обаче не ни стиска или не ни пука. Не ми се коментира от какво е породено това, всеки с работещо сиво вещество би могъл да си направи изводите. Иначе може да си пишем в темата колкото си искаме, а го прочел някой, я не. Когато обаче на главната старница е закачена горната картинка или подходящ текст нещата стават други, щото е ясно с един бегъл поглед какво мислят по въпроса членовете на форума. А това не е малко, предвид какви хора пишат тук. Ясно е, че на т.н. политици изобще не им дреме от подобни деяния, но на четящите външни (и болшинството вътрешни :) ) хора със сигурност прави впечатление и по този начин се оформя определено общестевно мнение.

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 004
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #310 -: Януари 30, 2015, 10:31:55 am »
getca-а-а-а-а...., getca, казах в по-горен пост, че във форума са единици, всичко останало присъства за самореклама, и да участва в тъпи теми. А темите, които са наистина сериозни, като тази за войната, се отбягва или пък личи едно политическо перверзно отношение. Единият щял да прави селска държава  :-\, другия пък за шепа долари, дето му носят от САЩ роднините роби, получил "трансмутация" на съзнанието и ценностната система, пък и изопачава фактите и пренаписва историята, впрочем не, опроводява неоисторията написана от Запада, за изгарянето на славянските корени. Трети пък вече се предал, той отсъди - България вече е загубена държава, да се предаваме и да се спасяваме по единично, никой и нищо не ни интересува.

Понеже нямам време, на Питона ще му отделя специален пост за всички глупости които е написал, но някой друг ден.

С'я да полая малко, както atos и dymelsoft квалифицираха моите обществени притеснения. Впрочем приемам го, като комплимент, защото лае кучето, което е с няколко стотин реинкарнации напред от мишоците. Лаенето е полезно, защото провокира заспалото обществено мнение по съдбоносен за обществото въпрос. Да го отклони от тъпите и безсмислени разисквани теми за СЕ, защото когато започне мобилизацията и започнат да прелитат ракети, които масово ще унищожават, СЕ няма да помогне на никого.
Какво трябва да се направи: смяна на властта с друга, която ще скъса връзката на държавата ни с НАТО на първо и най-важно място. Твърда позиция на държавата ни по важни въпроси, касаещи националните ни интереси в ЕС, като Гърция. Участия в Евразийския съюз и сключване на договори с Русия и държавите от Евразия, за да ни заработи икономиката. Ясно е, че в ЕС няма да имаме икономика, а само молове, в които ЕС ще си продават стоките. Твърд неутралитет по всички войни на САЩ в Близкия изток и Украйна. И т.н...

Как? Първо дискусия в семействата, приятели, колеги, съфорумци, за изграждане на еднна позиция пред надвисналата опастност и т.н., а после по познатия вече начин. По-после може и да се джавкаме за второстепенните неща. Не забравяйте, че сегашното правителство и лидер дойдоха на власт е случайно и не както някой си мислят с честни избори. Отдавна изборният процес е управляем с пари. Тези които си го удурдисаха, сега си искат връщане на услугата - България да участва в първа бойна линия в Украинския конфликт. Вместо американци, да се хвърлят в бой братята българи, срещу украинци и руснаци.

В Украйна са мобилизирани 75 000 войници, да бъдат хвърлени в бой и да умрат за американските интереси. 35 000 от тях не са се отзовали и повечето са избягали в Русия, по-малка част от тях и на запад. Аз виждам и в моя град много украински коли. В Украйна не участва никаква руска войска и това го заяви снощи по телевизията в Украйна техен генерал. Всяка вечер има брифинги, участват украинци и руснаци, гледайте по руските телевизии и си правете изводите. Всичко е провокация от САЩ, както и обстрела по мирните жители. Обстрелите се осъществяват от чужди наемници - предимно британци. Има доста кадри и интервюта на заснети наемници.

http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_01_29/Kiev-prizna-otsstvieto-v-Donbas-na-ruski-vojski-0566/

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #311 -: Януари 30, 2015, 12:52:22 pm »
Какво трябва да се направи: смяна на властта с друга, която ще скъса връзката на държавата ни с НАТО на първо и най-важно място. Твърда позиция на държавата ни по важни въпроси, касаещи националните ни интереси в ЕС, като Гърция. Участия в Евразийския съюз и сключване на договори с Русия и държавите от Евразия, за да ни заработи икономиката. Ясно е, че в ЕС няма да имаме икономика, а само молове, в които ЕС ще си продават стоките. Твърд неутралитет по всички войни на САЩ в Близкия изток и Украйна. И т.н...
EDM, на повечето тук ни е ясно какво трябва да се направи и защо...
Въпросът вече КАК да стане...предопределя скептицизма на съфорумците.
Годините на "прехода" (егати прехода-24 години вече) доказват, че протести и изразяване на позиция (гражданска, селска-все тая) не вършат друга работа, освен да превръщат протестиращите наистина в лаещи кучета по кервана!
Единственият ефективен начин за промяна е РЕВОЛЮЦИЯ, колкото и крайно да звучи!
Но...кой би я оглавил? Кой ще я осъществи? Кой ще се жертва за кървава борба с ясна идея и неясен резултат? Аз? Ти? Или някой от познатите ти?
Особено като сме наясно с уроците на историята:
1.Всяка революция се яхва от някоя непряко участваща в нея прослойка и се "оползотворява" от нея за собствено благо-народът после го духа.
2.Всеки подобен опит за силов преврат би бил обявен от "американските ни братя" за проява на терористична екстремистка фракция, която трябва да бъде смазана с всички средства...и няма да се поколебаят, повярвай!

Единственият възможен начин за подобна промяна (според мен) е да свалим картите пред Русия и да ги помолим за "чадър", което няма как да стане засега, вземайки в предвид хората ни, които са начело!

Управляващите ни са като кучета пазачи на овцете (ние) и няма да се лишат от Евро и USA кокала, който им се дава периодично. Какво им пука, че стадото линее, те си хапват пържолите от нашата плът. Ние плащаме на господаря (стрижат ни, доят ни), той храни кучетата си с част от платата...тя схемата е измислена от векове!
Ако на господаря му се стори, че някои овце мутират във вълци и кучетата не смогват да ги разкъсат, той ще вземе пушката без колебание!

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Астронавигатор
« Отговор #312 -: Януари 30, 2015, 12:57:16 pm »
Сега след смяната на логото с "Je suis..",  дали няма да влезем в новините повече от на Владо двигателя.  (и съответно на разработка...от където трябва)

Неактивен Иван Димов

• Експериментатор
  • Сериозен
  • Публикации: 1 048
  • Невъзможно нещо е да докажеш, че нещо е невъзможно
« Отговор #313 -: Януари 30, 2015, 01:20:47 pm »
   EDM electronics, всеки прави каквото може - не можем да се надскочим. Аз СЕлската държава ще я направя и поне ще има какво да ядем, а политиците нека си забъркват техните "безвкусни каши". Както е тръгнало скоро на власт ще дойде "Атака" с Волен Сидеров. Тя и Вера Кочовска му беше предсказала това. И тогава нека да видим как ще обявим тотален неутралитет. За такъв неутралитет се иска доста политическа смелост, защото чуждите разузнавачи ще искат пак да ни "мачкат" яко за да им служим на интересите. Спомняйте си за Васил Левски по-често: "Който ни освободи, той и ще ни зароби!" Затова трябва да сме неутрални и да си гледаме само СЕлската си Българийка, но и да сме твърди и да не даваме да ни третират като добитък. И не е нужно много-много да се развяват "плашила" - щяло да става лошо и то неизбежно. Повтарянето на такива "мантри" води до тяхната реализация направо по магичен начин. Предлагам обратното - политиците да се държат разумно, защото иначе ще повикам извънземните да въдворят ред! И стига с това вайкане, човек е там, където е насочено вниманието му. Концентрирайте се върху положителните неща, уважавайте другите хора независимо от начина им на мислене и разобличавайте агресивните и нахални хора като не допускате те да застават начело и да ни водят надолу. И най-важното - не допускайте да ви манипулират за лоши цели, не служете на диктатори, а подкрепяйте ближния и му дайте другата СИ РИЗА. И знайте, че светът се движи чрез сила, но не винаги военна, а по-скоро психическа. Който владее умовете, владее света!
« Последна редакция: Януари 30, 2015, 01:52:21 pm от atos »

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Астронавигатор
« Отговор #314 -: Януари 30, 2015, 02:00:37 pm »
Според Дънов ако много хора излезнат и отправят обща молитва, може да се отрази/намали дори тежко земетресение.
Казано е "В начало бе Словото...Всичко чрез него стана"
Тези, които съзнателно работят с позитивни духовни и езотерични практики, могат немалко да направят за народа си, дори да не ходят на митинги и демонстрации.
И наистина дори само хората да са информирани и по-осъзнати може да е едно добро начало.
А че предстоят бурни събития и катаклизми в бъдеще, това се знае.