Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485018 пъти)

Неактивен gvg

• Подготвен
  • **
  • Публикации: 136
  • Скайп: gogopopo5
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #285 -: Януари 26, 2015, 04:19:18 pm »
За да си политик трябва да си бивш затворник или да си за затвор.Колко политици излезли от затвора заемат ръководни постове и това не се отнася само за България.А колко има следствени но ги пази имунитета и така ще си карат до пенсия а ние чакаме промяна.Тежко ни.

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #286 -: Януари 26, 2015, 04:20:40 pm »
Аз мислех да отворя една тема за децата на Донбас. Но мислех, че в този форум само аз мисля така - излъгал съм се за щастие.
Оня ден малкият Ваня на 8 год. от Донбас е загубил двата си крака, двете си ръце и двете очи. Спасен е бил или само торсът. Всеки има деца. Как възприема тази новина? Малкият Ваня ли пречи на ДЕМОНкрацията в Украйна? Чудя се тоя Петро Порошенко как спи спокойно, как милва своето дете, като знае какво е сторил на чуждите. И всичко това от омраза и материализъм, защото голяма част от бизнеса на този олигарх е в Донбас.

Но има и по-страшно. Има и аканъ фашистка партия в Украйна , която се готви да замени Порошенко, да го свали от власт. И това ще стане до 6 месеца. След този срок ще свършат парите в Украйна. Пари им се дават само за въоръжаване, знаете от кой. Тогава ще започне истинската кървава баня. Русия няма да остави Домбас да падне. Земята там ще гори. Братя от двата лагер ще се убиват защото така са поискали неоимпериалистите, тези които българския народ посреща тук ката ден, вместо да ги изхвърлим, като кирливи фесове.

Неактивен mito_kupona

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 694
« Отговор #287 -: Януари 26, 2015, 06:37:04 pm »
В Украйна, са убити над 400 деца от началото на конфликта, това са официални данни. В момента върви война срещу православните християни. Ционистите искат да ни унищожат, за да могат да реализират пъклените си планове за НОВ ЦИОНИСТКИ НЕОФАШИЗЪМ, ЗАЩОТО САМО НАШАТА ВЯРА МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ. Всички разумни хора трябва да се обединим в борбата с настъпващия ционистки неофашизъм и избиването на невинни хора по целия свят. А в Палестина бяха убити за 2 дена 280 деца, пак от същите изроди. Революцията в България и цяла Европа срещу евроатлантическия неофашизъм е неизбежна. ЕС върви към разпад и всичко ще тръгне от Гърция и ще последват и други държави, надявам се и България да се отърве от лапите на евроатлантическите робовладелци и да стане една необвързана и свободна държава, която да гледа интереса на своя народ. ЕС в момента изглежда  и е по-репресивен от СССР на времето. Имах уникалния шанс да живея и в двете системи и мога да направя веднага приликите и разликите.
    Военната доктрина на САЩ е „контрол над световните ресурси“, което прави САЩ по-опасни за мира, от Германия през 1939г. Какво означава това - Русия притежава 40 процента от световните ресурси и видите ли, ги използва само за благото на руския народ - по думите на унгарския циганин Шорош, а той и тези като него си мислят, че им принадлежат по право, защото са от един „богоизбран етнос“. С две думи ционистката мафия иска да открадне ресурсите на Русия, както направи с много арабски държави и изби милиони невинни хора. За това е войната в Украйна и всички безумни действия на евроатлантическите психопати от третия пол, срещу Русия. Според мен България отново е на грешната страна, но се надявам скоро това да бъде поправено от българския народ, както направиха гърците.
https://www.youtube.com/watch?v=hN38KB_6L7A
« Последна редакция: Януари 27, 2015, 09:04:54 am от Maistora52 »

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #288 -: Януари 27, 2015, 06:15:28 pm »
Дали обаче Калашников/М-16 решават въпросите правилно?

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #289 -: Януари 28, 2015, 06:22:30 pm »
Докато търсите СЕ може да ви мобилизират за войната срещу Русия: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_28/Blgarija-se-gotvi-za-vojna-9101/

Правителството тайно сключва ангажименти към САЩ и НАТО. България твърдо заема страна в чужд конфликт и е готова да докаже предаността си към своя колонизатор - САЩ, като принесе в жертва част от народа си. Аз лично не вярвам Бойко Борисов да грабне пушката и да иде на първа бойна линия.

Някой да знае за какво идваха у нас държавният секретар на САЩ и генералния секретар на НАТО, за какво си говориха?

По нашите телевизии е пълно лунно затъмнение и цензура. Зная, че не ви се коментират политически въпроси, но ако още по-усилено търсите СЕ има вероятност да се скриете от проблема, който други са ви създали, неосъзнавайки го.
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 06:43:44 pm от EDM electronics »

Неактивен getca

• Стабилен
  • Публикации: 764
  • https://t.me/BGfreeman
    • http://analogov.com
« Отговор #290 -: Януари 28, 2015, 07:08:45 pm »
EDM, глас  в пустиня...за жалост. На хората, включително колегите ще им дойде акъла като падне първата руска ракета. Вместо да се дигнем като един срещу дупедавщината и подлизурството на сегашното правителство начело с т.н. президент, ние си трайкаме на топличко и се дърляме в чата като кучета за тотални глупости. Факт !!! То СЕ, СЕ, ама като огъня е дошъл до нашата черга трябва някаква реакция. Форумът се чете от много хора и заемането на позиция по отношение на Евро(гейския) Съюз и налаганите от него и колонизаторите САЩ и НАТО самоубийствени решения, накърняващи националните ни интереси и суверенитет. Войната в Украйна е съвсем близо, а се правим, че не ни засяга. Голяма грешка !.. Робско поведения на държавните хора - голяма грешка !.. Докога ?..
Каква позиция да заемем ли ?..ами аз съм наясно и няколко колеги, пишещи в темата, а другите ?.. Нека админите пуснат анкета по въпроса и да се сложи някаква картинка или текст в началната страница. Примерно това, подходящо оразмерено, ако ни стиска  :o...

...щото иначе се приравняваме към останалата робска маса, доволна от битието си. Нали търсим Свобода ? Е, как да стане със заровени глави и навирени задници ? Срамно е заради реките кръв и купищата кости по нашата земя през вековете и годините.
Малко емоционално стана, но идеята е ясна, мисля.
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 10:16:23 pm от atos »

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #291 -: Януари 28, 2015, 07:32:05 pm »
getca, целта ми беше да ползвам форума затова, че в него общуват определен кръг хора, за да ги чукне нещо по главата от това дето разправям. Естествено постовете ми са провокативни, но те са тест, всеки да се види в огледалото какъв страхливец е, дори го е страх да изкоментира, камо ли за нещо друго. На мен отдаааааааааавна ми е станало ясно, че тук с изключение на няколко единици е пълно с мишки, които ползват форума МАЗЕТО да се заврат в мишата си дупка.

Много са ми смешни колеги  :D, които парадират с дипломи, образование, ерудиция, а няма никаква политическа култура. Кроткат си, трайкат си, някой друг да си троши главата с обществените проблеми, при условие, че политиците са ни продали, като курви на САЩ. За тях е много характерна поговорката - типично българска: "Преклонена главица сабя не я сече"

Мишоци, само ще четете и ще си траете, това сте вИЕ.

Бих искал всички да са като Мито Купона, но не са. Специално го поздравявам. Много го харесвам, истински българин.
И-и-и, администратори, Мито Купона е един от най-големите експериментатори във форума, а сте му сложили пагони на редник. Той е генерал-експериментатор.
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 07:39:40 pm от EDM electronics »

Неактивен Иван Димов

• Експериментатор
  • Сериозен
  • Публикации: 1 048
  • Невъзможно нещо е да докажеш, че нещо е невъзможно
« Отговор #292 -: Януари 28, 2015, 08:14:27 pm »
   Аз съм за обявяване на България за СЕлска република и пълен неутралитет. Даже бих затворил границите - земни и въздушни. Влизане и излизане от СЕлска България само след изпит пред специална комисия, която ще работи само два дена в годината.

EDM electronics, прав си в много неща, но как да променим ситуацията? Едно време Стефан Маринов е писал писма до президенти от изток и запад като е заявявал, че няма да участва във военни действия колкото и да го мобилизират и затова не са го харесвали политиците и на изток и на запад. Светът се управлява от НАХАЛСТВОТО чрез всяване на СТРАХ. Нахалството няма да го бъде само ако слугите му спрат да се страхуват и му се опълчат. Даже е достатъчно да се направи едно голямо НИЩО и системата на подчинение и страх ще спре да функционира. Това нищо може да е най-обикновена стачка, но може и да е самоорганизация за решаване на жизнено важните проблеми на хората. Аз съм се заел с второто и на лято ще пусна текст с моята идея за "Проект ТЕС" и да видим тогава колко човека ще искат да се включат в реална работа. Защото докато ние бистрим политиката, конспираторите действат по всички фронтове и то финансирани от нашия труд.
   А положителна промяна в политиката ще има само тогава, когато много хора застанат зад една полезна идея. А ние трябва много да внимаваме, защото конспираторите са изкусни лъжци и могат да ни изиграят всякакви театри.
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 08:17:55 pm от Иван Димов »

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #293 -: Януари 28, 2015, 09:05:12 pm »
EDM electronics, напълно разбирам и споделям възмущението ти. Има обаче и друга страна и тя е реалната активност на хората, които осъзнават в каква безумно идиотска държава живеят. Аз не мога да кажа нищо за хората в този форум защото много малко познавам, при това задочно. Мога да споделя само личния си опит и това че не спирам да се боря с обграждащата ме простотия и елементарно мислене. Участвал съм активно в протести (без да ми се плаща :) ) и съм давал не малко изявления и интервюта за медии, макар и регионални. Винаги съм бил неудобен, защото не понасям тази мутро-олигархична корумпирана сган която ми определя живота и изобщо не съм от тихите, за което си плащам. /предупреждения, заплахи, постоянни проверки на фирмата ми и каквото се сетиш още/. Писал съм отворени писма до парламента, президента и др. с предложения за законодателни промени/
Това правя аз, не е много но е нещо. Ако го прави всеки при това активно като мене, тогава може би ..... сещай се.

П.П. Чувството, че си сам в битката за съжаление е ужасно. Само човек, който го е изпитал знае за какво говоря. Супер е, че споделяш твоето възмущение в този форум, но мисля че не е достатъчно. Според мен по-малко писания по форуми, повече реални действия. Това е истината.

Неактивен mito_kupona

• Стабилен
  • Публикации: 694
« Отговор #294 -: Януари 28, 2015, 10:03:00 pm »
До EDM electronics.
   Мисля, че в нашия форум има много достойни хора, които мислят, като нас, но пусто шубе, то си е чист страх. Но забелязвам напоследък, че все повече и повече хора проглеждат и надигат своя глас. А, когато в едно общество има силна гражданска позиция нещата могат да се променят в правилната посока. Трябва да ви стиска да правите това, което искате, а това се нарича смелост, говоря за положителни неща, а не за престъпления.
    На запад вече няма демокрация, а това е неолиберализъм с все повече фашистки отенъци. Истинска демокрация имаше преди 25-30 години. Живея в една от големите европейски столици и знам хора, които живеят без ток, защото не могат да го платят и тези хора, са местни. Това не е демокрация. А в България нещата, са още по-лоши и отиват на още по-зле.
    99 процента от медиите в България, са платени и работят за чужди интереси, знам го от личен опит. Може би съм един от всички  с  най-многото „банове“ в българските новинарски и политически форуми. Наложи се даже да правя разни хакерски трикове, за да не могат да ми налагат „бан“ повече, само могат да трият, но аз пиша, докато им омръзне да трият. Та в тези форуми забелязвам, как все повече хора заемат правилната страна и отстояват своята гражданска позиция. България в момента е окупирана страна, а трябва да бъде необвързана, без американски бази и бази на Нато. И друго, ние не сме легитимен член на ЕС и Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, това е неоспорим факт. Бяхме приети с подписа на един безроден продажник, без съгласието на суверена, това е истината, а тя е вечна.
    Войната срещу православието започна с нападението над Югославия от психопатите от третия пол от Нато и продължава. В момента в, които управляващите ни продажници решат, че трябва да влезем във война с Русия, това ще бъде началото на гражданска война в България. Засега се правят само приготовления и дано останем само с тях, но това зависи от всички нас. Трябва да излезем и смело да заявим, че България няма да участва в мръсните ционистки игри. Нито една империя не е устояла пред масите в световната история. А що се касае до мобилизацията, ако има такава, аз съм се клел пред българския народ и пред българското знаем, а не пред знамето на Нато или на САЩ.
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 10:53:33 pm от Maistora52 »

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #295 -: Януари 28, 2015, 10:36:00 pm »
EDM, в какво по-точно обвиняваш съфорумците?
Аз съм сигурен, че мненията и настроенията изложени от теб се споделят от 100% членове на форума, поне в по-голямата си част и...? По-нататък?
Предлагаш ли нещо, освен всеки да напише по нещо?
Нещо конкретно?
Организирай някаква петиция или подобно-аз пръв ще я подпиша!
Но да упрекваш членовете на форума че "не лаят достатъчно"...ми се струва малко...излишно?
« Последна редакция: Януари 28, 2015, 10:48:39 pm от atos »

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #296 -: Януари 28, 2015, 11:00:21 pm »
Мито браво абсолютно си прав. Atos ти го каза. Много лаем ама не е ли време да почнем и да хапем, че от много лаене само шум се вдига. В лаенето слагам и EDM за момента. :) както и себе си отчасти.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #297 -: Януари 29, 2015, 09:34:12 am »
Майсторе, Майсторе.
 Прочетох два три пъти какво си писал иска ми се да го оспоря и да ти кажа колко не си прав. Ама  не намирам как. За това пускам клавиатурата и отивам да действам по моите теми. Вярно намирането на решението може да доведе до огромен катаклизъм, но какво ти пука. Ние нашта нация така или иначе сме си пътници, обречени сме. А ако открия аз или друг това нещо то или ще се оправят нещата или ще си отидат и другите заедно с нас. И понеже съм гадняр и не искам да ставам курбан на американци, китайци и други там "лидери" отивам да действам.
« Последна редакция: Януари 29, 2015, 09:49:34 am от atos »

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #298 -: Януари 29, 2015, 01:36:54 pm »
От чисто икономическа гледна точка спрямо 1989 за около 20 години за България подобрението(в брутен продукт) се смята около 10%
а е имало икономики с десетки и стотици проценти ръст.
(Полша, Китай, Виетнам)
Логичен е извода, че щом не е станало има причина, и тя не е, че не може или няма как.
Интересното е, че по класификация се водим над средното ниво икономически - доход над средния  ;D  http://data.worldbank.org/country/bulgaria  (тоест явно има страни в по-тежко състояние от нас)
http://www.worldbank.org/content/dam/Worldbank/GEP/GEP2015a/pdfs/GEP2015a_statistical_appendix.pdfж

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #299 -: Януари 29, 2015, 02:10:32 pm »
Хълк, лошото е, че този прираст на БВП е предимно в сферата на услугите, за сметка на производството!
Производството е намаляло с 80%, услугите са си увеличили пазарния дял с 90% (съвсем най-общо и примерно), разбира се, че не е точно.