Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485197 пъти)

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #555 -: Септември 03, 2015, 07:36:18 pm »
 EDM electronics
Мисля си, че си в голяма грешка по повечето от изловените от теб привидни обстоятелства.
Не отчиташ най важният факт, а именно, че хората който дърпат конците в така омразната ти Америка и тези дето дърпат конците в любимата ти Русия са буквално ПЪРВИ БРАТОВЧЕДИ
Да хабиш енергия и нерви по футболни мачове е далече по интелектуално занимание от това да влагаш страст в действията на световните политици. Не им вярвай манипулират те по отдавна познатият начин от американските филми.  Едните играят доброто ченге другите лошото ченге. За теб руснаците са доброто ченге за друг американците или Меркел. Просто ти си във фенклуиба на ЦСКА другите в Манчестер Юнайтед. И какво от това като резултата на мача се решава на сбирката на ФИФА кадето всички """ВРАГОВЕ""" лочат 12 годишно уиски заедно на една маса. Е поне имаш емоции и не ти е скучен живота. Тя жена ми пък по същия начин се вживява в индийските и турски сериали, Нали сега те са на мода.
Освен да ти пожелая приятни тръпки и висок адреналин с новите изцепки на политиците друго не се сещам.       

Неактивен nizo

• Стабилен
  • Публикации: 751
  • Thoughts become things!
« Отговор #556 -: Септември 03, 2015, 07:44:18 pm »
Което е тъй, тъй си е, Радико!  ;D

GMG

• Гост
« Отговор #557 -: Септември 03, 2015, 08:47:53 pm »
И това не са само приказки и документи, а и дела. В момента са струпали 100 000 армия по югоизточния фронт с Донбас и Луганск, които пък са противопоставили 50 000 армия.
изключително тъпото ти мнение. Камо ли за мишката дето се изказва след теб.
   Ти кога се завърна от Донбас бе приятелю ЕДМ?
Та знаеш и числеността на армията даже :D
Може би и знаеш бройката на хомосексуалистите в тази армия... :o

Не, нямаш никакво право да обиждаш или злорадстваш по адрес на колеги,
само защото ей-така си прочел в нета нещо и си се хванал или търсил
повод да избиеш нервата...
  Имам роднини там, но не искам да обсъждам просто в тази тема ;)
По дяволите, знам какво пиша  8)

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 541
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #558 -: Септември 03, 2015, 09:02:47 pm »
2050г. в Германия
Двама полицаи спират някакъв нарушител. Единия му проверява документите и вика на другия:
- Али, ела да видиш какво странно име има този - казва се Вагнер.

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #559 -: Септември 03, 2015, 09:20:09 pm »
   Ти кога се завърна от Донбас бе приятелю ЕДМ?
Та знаеш и числеността на армията даже :D
По дяволите, знам какво пиша  8)

GMG , докато си пил тази вечер поредната си ежедневна алкохолна порция, аз пробягах поредните си ежедневни 10 км. Схващаш ли каква е разликата между мен и теб и защо мислим различно по фундаментални въпроси?  :D

Да не говорим за оня дето търсил да се напуши с марихуана и се опитва да се прави на компетентен.

GMG , не ми се хаби много усилие за теб, че и ти си от оная горната категория, за които не хвърлям и 5 ст., но ще направя изключение - компромисен опит:

Чета много и уча много. Та така през целия живот. Данните за войските са от различни новинарски агенции. Трябва да си доста "умен", за да си помислиш, че съм ходил до Донбас и лично съм преброил пред строя украинската войска. Давам това обяснение, като за малоумници. Ама на такива въпроси, такива отговори...
« Последна редакция: Септември 03, 2015, 09:36:00 pm от EDM electronics »

Неактивен RUS

• Сериозно Активен
  • Публикации: 336
  • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
« Отговор #560 -: Септември 03, 2015, 09:38:03 pm »
През далечната 2008 г. когато започна кризата си казвах -абе какво ме грее че  в САЩ фалирала някаква банка.Ние тука сме в 9 глуха...така че айде споко.Е да ама вярвам всички в страната усетиха кризата и последствията.
В светлината на глобалния свят няма да има незасегнати от един ескалиращ конфликт на база хибридна война.Всички ще са потърпевши без изключения.
По отношение на Украйна и Донбас -достатъчно е човек да следи руски и западни медии за да добие реална представа какво се случва на база анализ на това което се премълчава от едните и другите.А още по-добре е ако  има информация от първа ръка от жители живеещи в района.
Няма по силен и самоотвержен войник от този който защитава страната,семейството и дома си от агресори.
Майданът и преврата в Украйна бяха финансирани от САЩ което официално е признато.За мен властта в Украйна днес е хунта.
По същия начин и сценарии се случи същото с правителството на Орешарски у нас за да дойде на власт послушничкия Бойко Българоубиец който да ни зароби с нови заеми и да ни донатика в блатото на колониалното робство на ограбен народ.Разликата е че  нямаше стрелби,жертви и анархия.Изключение само са тези които се самозапалиха... а те днес са вече забравени покрай потока помия,наглост и безобразие с което ни заливат всеки ден от медиите.
В ход е поредната разрушителна операция срещу Европа от страна на САЩ намерила израз в небивала вълна от емигранти.Няма начин това да остане без последствия.
Казано е - струпаш ли богатства и имане - от крадци няма да се опазиш.Това и се случва днес с така наречените напреднали европейски страни и нации.Голямо преселение на огромни маси от хора няма да е безнаказано за никого.Много велики империи в миналото са рухвали по този начин.
Историческата логика и уроци са неумолими и не подлежат на обжалване или поправителен изпит.

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
  • Публикации: 299
« Отговор #561 -: Септември 03, 2015, 09:47:35 pm »

moco

• Гост
« Отговор #562 -: Септември 03, 2015, 10:08:47 pm »
GMG , докато си пил тази вечер поредната си ежедневна алкохолна порция, аз пробягах поредните си ежедневни 10 км. Схващаш ли каква е разликата между мен и теб и защо мислим различно по фундаментални въпроси?  :D

Да не говорим за оня дето търсил да се напуши с марихуана и се опитва да се прави на компетентен.

GMG , не ми се хаби много усилие за теб, че и ти си от оная горната категория, за които не хвърлям и 5 ст., но ще направя изключение - компромисен опит:

Чета много и уча много. Та така през целия живот. Данните за войските са от различни новинарски агенции. Трябва да си доста "умен", за да си помислиш, че съм ходил до Донбас и лично съм преброил пред строя украинската войска. Давам това обяснение, като за малоумници. Ама на такива въпроси, такива отговори...
Лично аз не бих отговорил на това, фактите относно Украйна са медийно манипулирани което е факт!

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 541
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #563 -: Септември 06, 2015, 05:00:24 pm »
Този път ще бъда много груб и циничен.

Плодовете, които бере в момента и Европа, и Русия, и Китай, и половината и повече свят са

ФЪСТЪЧКИТЕ от задника на ЧИЧО ВИ САМ!!!

Ако на админите не им харесва - на лични!

Неактивен RUS

• Сериозно Активен
« Отговор #564 -: Септември 06, 2015, 06:03:30 pm »
За политиците едва ли може да се каже нещо хубаво.Все пак Ksurnev вгледай се в световната история и ще видиш че сме свидетели на началото на края.

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #565 -: Септември 06, 2015, 06:12:31 pm »
      Стига сте го месили чичко ви Сам тука и там където го няма.  Най-голяма полза от размириците в арабско в момента има чичо ви хуйло-хем иска да намали производството на нефт хем да ни го набие със "мигрантите". Има една приказка-Храни куче да те лае та и алкашите така . Кои ви напраи индустрията бе? САЩ и Германия. Кой ви научи да праите коли-лошия чичко Форд. Кои ви хранеше по време на голодомора-сащ. От кой-купувахте и продължавате  жито и царевица за да оцелеете от САЩ. 
     А за фастъчките да са ти сладки.
     Поредния краи на алкашия...

Неактивен RUS

• Сериозно Активен

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #567 -: Септември 06, 2015, 08:18:42 pm »
    Да и затова Лукойл плаща данъци в БГ. И затова плащаме най скъпия газ в европа.Но срещу това не протестирате нали? Едно време в соца имаше една приказка Да делим поравно или по братски.Мислил ли си къде щяхме да бъдем ако ги нямаше тия 45 загубени години?  И колко ни струва съюза със "великия съветски съюз", който не можеше да си изхранва населението? Знаеш ли че е имало години в които освен москва и ленинград месо не се е продавало никъде? Или за руските крепосни които до 80те години на миналия век нямаха дори документи за самоличност? не говорим за задгранични паспорти..
   Това е държавата на двете паралелни реалности-описаното от пропагандната машина и суровата действителност. Живял съм в тая БГ действителност 35 години и повярвай ми не искам да се връщат. Като не ти харесва в Европейския съюз отиваи в православния евронагъзийски .В него мюсюлманите са 35% и шанса да те ощастливи някой са по-големи.

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #568 -: Септември 06, 2015, 08:24:06 pm »
СССР Cексуальная революция Каждая комсомолка обязана отдаться комсомольцу