EDM electronics
В кварталният клуб на БСП - БКП ли те инструктират да пишеш тези неща.
Брейййй...,
Радико , разкри ме
. Признавам интелигентен си, само ти от всички успя да ме припознаеш с БКП, макар и толкова умело да го прикривах
. Да, имам поръчение от БКП да пиша във форума с определена цел, която ти като начетен, анализатор и прогнозист така бързо разбра
.
Чудиш се защо се смея ли
, тъй като си умен би трябвало да знаеш вече кои ме разсмиват. Плевналиев и др. като него... - умните хора.
Писал си долу в ника си "
Бивш РОБ.....". Как да не се смея на такова самоопределение? Не че не е вярно, а нещо повече, ти си и настоящ и бъдещ такъв. Няма такова нещо, като бивш роб, както няма и бивш полицай и бивш член на БКП
. Когато робът обича и защитава своя поробител, той задължително се диагностицира от медиците-политолози със "Стокхолмския синдром". Не веднъж си призовал и от трибуната на форума, българите да напускали потъващия кораб БГ и да бягали в чужбина, както и неолибералните ти идеали за глобализма и пълното заличаване на националната идентичност. Това е типично само за една мишка.
Във времето на тоталитаризма. В магазина на МОТОТЕХНИКА влиза мъж и казва на продавача:
- Искам да си купя \"ЛАДА\".
- Много добре! А какъв цвят желаете?
- Червена, моля.
- Добре, платете на касата 7800 лева.
- А кога ще си получа колата?
- Такаааааа, днес е 12 октомври 1975 година. Елате на 12 септември 1985 година.
- Извинете, а преди или след обяд да дойда?
- Че какво значение има, това е след 10 години!!???
- Не, бе, защото на тази дата преди обед ще идва водопроводчикът...
Този цитат ясно показва идеалистичните подбуди. Това е мечтата на гладния българин, да си купи западна кола и цветен телевизор, начин да се постигне щастие. Какви примитивни подбуди...
... какво друга да кажа
Тук не обсъждаме миналото, а настоящето. И никой не е хвалил руското, а се критикува американското - колонизаторското и как народа беше излъган. Чакаме 25 г. да дойдат у нас западните технологии, да имаме по-модерни фабрики от преди, а стана така, че не само, че няма такива технологии, ами няма и фабрики. А това което остана, печелившото се ограби от чужденци - чужди компании. Икономиката се крепи на труда на робите, които работят в Западна Европа и внасят свежи пари отвън. Иначе признавам, "многобройните" ти доказателства в лицето на милиардера Иван Зографски потвърждават, че "голяма" част от българския народ е преуспял на запад.
Хайде да се юрнем всички на запад, всички да станем милиардери, като Зографски
.
Но стига толкова, прекалено внимание ти отделих, а това трябва да бъде чест за тебе. Ти не си фокуса на темата.
По същество:Една моя съпартйка от БКП - Миглена Кунева
, много се издигна в политиката и най-вече в бизнеса, и аз като един завистник реших да я издам, откъде аджеба тя успява толкова много, а аз не:
Миглена Кунева сега, а преди Пръмова! Защо сменя фамилията си? Има ли тя връзка с нашата партия БКП? Каква, ако да?
Цитат от Уикипедия:- На 22 април 1984 г. се омъжва за Андрей Пръмов, син на българския партизанин и политик от Българската комунистическа партия Иван Пръмов, председател на Централния кооперативен съюз.
- Та тя е снахата на члена на Политбюро и секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов, един от най-приближените до Живков и суров комунист.
- Пръмов е секретар на ЦК на БКП цели 15 години.
- Неочаквано за много стари комунисти, снахата на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов – Меглена Кунева – Пръмова, още незавършила юридическия факултет, без никакъв стаж и опит е назначена за личен секретар на Теллалов и водещ юрист на казионния Комитет по правата на човека.
- Комитетът по правата на човека е под опеката на Секретариата на ЦК на БКП и под „методичното“ ръководство на вътрешния министър Димитър Стоянов и първият му заместник ген. Григор Шопов – несменяем шеф на ДС.
Назначаването на Пръмова в Комитета я прави висш партиен номенклатурен кадър, което означава, че тя е одобрена от Секретариата на ЦК на БКП. Отношение също са взели и ръководството на МВР и Колегиума на Държавна сигурност.
- И Меглена Пръмова заема високата партийна позиция до падането на комунизма, но и тя като Телалов бързо се преориентира, сменя името си – става Кунева, но не сменя „КОТИЛОТО“си.Ползвани материали: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0http://razuznavane.com/?p=8413