Попадна ми една интересна статия, не мога да не я споделя:
http://bradva.bg/bg/article/article-90246#.V6wxwCiLQdUТя показва обаче само една малка част от геноцида, който са извършили англичаните. В Индия англичаните са избили над 30 мил. Същите тези агресивни, надменни и подли колонизатори, се боготворят от много българи, които раболепничат за нищо, само защото ги е обхванал Стокхолмския синдром и искат да са модерни, корекомски пичове, и защото генетиката им, която са им предали техните деди, вероятно предатели и мишки от българската история, ги боготворят и си мислят, че ще им помогнат да си вдигнат стандарта на живот и те ще заживеят, като тях - своите господари, които при първа отдадена им възможност, ще им теглят балтията.
Реалността обаче е друга. Те отиват в центъра на своята митрополия - Западна Европа и се предават в доброволно робство. Берат им ягодите по полето, лъжат ги, не им плащат, режат им от парите, eб@т жените им пред очите им и живеят в каравани. Мият им чиниите, лъскат им обувките и им търкат кенефите
- ах, ах, ах...колко унизително. На какви неща са способни раболепниците за пари, да се подложат на всякакви унижения, дори и задниците им да целуват.
Много са ми интересни тия "пичове", като се главозамаят от европейските ценности и като започнат да се превземат по посока гей-толерантност
. Просят си го някой да им го натърка или бръкне отзад, да им стане и на тях либерално. Но ще стане, ще стане и това. Само нека имат още малко търпение.
Много са ми интересни и ония, които уж харесват сатуквото в държавата и липсата на какъвто и да било суверинитет, не различавайки истинската демокрация от брюкселската диктатура, как се двоумят дали да напуснат държавата и да си търсят късмета и парите на друго място. Хааааааа..хаа
Уж държавата се управлява по най-правилния начин, а те искат да напускат потъващия кораб - мишки!
Може, може...отивайте, те ви чакат, но когато и там стане зле, както аз очаквам, чудя се каква ще е следващата дестинация - вероятно полет в открития космос.
Надявам се никой да не е познал себе си в описанието?