Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Антигравитационни летателни апарати от древността до днес
caduceus:
:) Цитатът е мой, та май вече можеш да ме сложиш и мен до ония двамата, дето не знаели какво правят, само как ;D
Maistora52:
Асене, Душо златна! Не успях да се пошегувам. И ти ме взе на сериозно.
Не, напълно разбирам цялата работа, и съм възхитен от дълбочината на обясненията ти. За което съм ти благодарен. И аз отдавна се чудя на Виманите, ама а де!?
Това за живака е отправено към мераклиите за алхимични процедури. Да внимават и да се пазят МНОГО!
Поздрави!
Аtos:
--- Цитат на: caduceus в Август 17, 2014, 09:18:47 pm --- :) Цитатът е мой, та май вече можеш да ме сложиш и мен до ония двамата, дето не знаели какво правят, само как ;D
--- Край на цитат ---
Може,но това променя ли нещо за теб :D
Доста хора във времето са правили различни експерименти,но малко от тях са ги разбирали и анализирали изцяло,точно те са останали в историята.Нобел открил динамита случайно-разлял нитроглицерин върху пръстения под и...започнали едни войни...
За оня калпазанин Айнщайн пък изобщо да не говорим:)
Сега,както казва Майсторът светът преоткрива "топлата вода",но не иска да я ползва(мамка му...) и предпочита да зъзне от студ!
Maistora52:
Момчета - ето ви тема освен за Вимани-те, също и за НЛО, за Немските разработки Hanebu и Vrile инициирани май от Шаубергер, и естествено за всички Неидентифицирани и също Уникални Идентифицирани Летящи Обекти - УИЛО - руски и американски, немски и ... български!!!
Хайде да видим, кой ще сглоби първата у нас!?
Аtos:
Майсторе,не мога да ти смогна,бре...с такава скорост пишеш,сменяш заглавия на теми,че хептен ме ошашави...то аз където и без това съм заблуден в навигацията на форума...:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия