Привет на всички запалени и "подпалени" от Владовата разработка. Има предложения да го подпомогнем - кой с каквото може.
Цитирам писмо на ELPUNTO:
"Майсторе здравей, имам идея и мисля, че е разумно да се подкрепи Владимир при изработване на "Водна горелка" т.е. да се направи изделие което да работи на принципа на "ефекта на Владимир". Горелката ще гори вода, ще е доста проста и на разумна цена.С водната горелка ще се подгряват котли за парно отопление, бойлери, пещи, фурни и др.
Главното е да се направи надежно, годно за практическо ползване устройство.
Подкрепата може да бъде с материали, елементи, труд и разбира се пари. Ако има и надзорник/ци които да контролират изразходване на средствата и работата по проекта ще бъде най-добре.
Владимир е склонен да приеме подкрепа, имаме съгласието му.
Като се направи действащ опитен образец/ци и се направят контролни изпитания пред някаква комисия от ФОРУМА, може да се започне и производство на "Водна горелка".
Същото може да се направи и за проекта "Воден двигател" работещ на принципа на "ефекта на Владимир".
Тази задача е доста по сложна, мисля че там трябва екип, не е за сам човек.
Мисля, че е разумно да се обединят усилията на активните и пасивните участници на ФОРУМА и се насочат към реални действия."Водната горелка " е нещо реално и постижимо."
...
Ясно е, че от всички, които умуват и/или повтарят опитите на Владо - едни подкрепят идеята му, други я критикуват. Важно е, всеки заинтересуван да вземе отношение тук, да даде своя вот в отворената за случая Анкета и да вървим напред - или поне да не стоим на едно място и само да умуваме.
Владо е "най-напред с материала" и е редно той сам да предложи как да се задвижат още по-успешно нещата.
Поздрави!