Pipilica точно така, око да види ,Ампер клещи да измерят.
там обаче ме съмнява да са толкова красноречиви .Тук в форума им е силата... Относно събитието ,ще предоставя информация на по късен етап.. В момента тече организация,имаме място в центъра срещу музея,вероятно там ...
Колега juliang мога да ви кажа какво впечатлява най много инвеститорите, защото съм виждал такива на живо
Първото е че пламъкът на генератора ми има свойството на пламък от браун газ генератор ,но за разлика от него не съхранява водород ,а вода в резервоара си и вероятността от взрив е нулева ... Генератора ми е напълно безопасен ..а това е много важно и е една от причините Браун газ генераторите да не навлязат в бита на хората вече 30 години ...
Kато прибавим компактността и сравнително ниската цена която предлагам за изобретение без аналог... Ефективността- няма да говоря,сами ще се убедите ..
Новите ми модели са с мощност до 2 Кw.... Да колеги правилно сте разбрали 50-2000W входяща мощност;)
Няма какво толкова да се обяснява принципът,той е обяснен в заявлението за патент
Тях ги интересува работата която може да свърши уреда ..
Примерно отоплителния уред...- мери се температура ,консумация,смята се ефективността и това е ...
Надявам се да съм бил полезен ...
Ще покажа тестове на генератора и отоплителя ...
С най добри пожелания към истинските фенове на науката, псевдо ортодоксалните наУчени нека и те живеят,само да не изкривяват много пространството, защото законите на природата не търпят корекции..
А и малко хумор ...
Аз съм най тъпия Българин измислил двигател с вода
)) Нали така !!!