dymelsoft ! Придържам се към темата ! Да "горим" вода и да задвижим двигател ! Владимир твърди че неговото откритие е по ефективно ! До сега обаче е съобщил само за "кикове" на 100сс ! Аз твърдя че първо трябва да получим газ, след което да го използваме ! Много преди Владимир да се появи във форума, във Phoenix Lab имаме конкретни експерименти, да задвижим двигател изцяло на окси-водород ! Това се случва, но има един сериозен технически проблем ! За съжаление, човекът движещ това направление почина скоро ! Нещата се забавиха, но ще продължат напред !
Конкретно за видеото ! Само онагледявам принципа, и нямам намерение да впечатля с нищо ! Дъгата се намира вътре в цилиндъра ! Газът се подава чрез инжектор под налягане малко преди ДМТ ! Двойнствената природа на газа първо създава експлозия, добутва буталото до ДМТ, след което създава имплозия която засмуква буталото към ГМТ !
Това е принципа на модифициран двигател, за да може да работи с този уникален газ ! Дъгата вътре йонизира частично газа, и го повдига на по високо енергийно ниво ! Това е до тук по темата ! Всичко останало бих коментирал
и споделил в друга тема ! Изгледайте отново филма за Yull Brown който nizo пусна в раздела "филми..." ! Бъдете внимателни, там където той лично разказва !
https://www.youtube.com/watch?v=fHBuNn7q-OkP.S. за съжаление, сървъра на форума не приема за качване по големи клипове, аз имам собствени съображения да не качвам другаде !