Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Възможно ли е това ?

<< < (7/11) > >>

az_skeleta:
gvg,

Имаш ли цялото видео с Бедини, защото това е само част от него. А това на руснака според мене не работи. При третото пускане му се завърта ротора и след това намалява въпреки че приближава статорния магнит няколко пъти. Единствено ако има целите обяснения на Бедини може да го пробвам. Тука не споменава какво представлява ротора.

Поздрави!

az_skeleta:
https://www.youtube.com/watch?v=t8BQHjiYP_k

Ето го целия филм за двигателя на Хауард Джонсън. Мисля да се заема с него.

gvg:
Това е целият филм но е над 2часа.
www.youtube.com/watch?v=t8BQHjiYP_k
Успех!!!

mito_kupona:

--- Цитат на: Иван Димов в Септември 25, 2014, 04:13:28 pm ---   mito_kupona, повтарям се, но ... обърни единия диод наобратно. Така както си ги сложил не вършат нищо. Нали целта е колкото електрона влязат в LC-то през единия диод, толкова и да излязат през другия. Аз правих опити с подръчни материали само за проба и установих, че като включа променлив източник на мястото на неговата стартова батерия, имам различно по сила светене на лампата при различно включване на бобините, което ми се видя странно. И тези килохерци не са ли много за обикновена ламарина или тя е "необикновена"?

--- Край на цитат ---
Колега Димов, обръщах диодите по всички възможни начини, но нищо не се получава. Резонансната честота на всеки от контурите, така както са вкарани бобините в магнитопровода, е около 330 KHz с кондензатори по 0,1мкф, a ламарината е пермалой. Може да се свали резонансната честота, така, че да е подходяща за дадения магнитопровод , но трябва да се сложат кондензатори от порядъка на 10-20мкф, а такива кондензатори на клиповете не видях. На 99,9 процента това е фейк, но имам още няколко идеи, които искам да пробвам и тогава ще дам заключително становище.

Аtos:
Дааа, всеки "фейк"  може да ти даде идеи, колкото и нескопосен да е ;)
Трябва да имаме в предвид, че всяка фалшива репликация се базира в основата си на някаква "чиста идея"...
То е като всеки слух - макар и преувеличен в края си, все е тръгнал от начало от действителен факт...е, почти... ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия