Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Възможно ли е това ?

<< < (10/11) > >>

madsatbg:
@ Bat_Vanko
На мен също ми се струва, че "шлюза" само накланя оста на магнита - останалата работа върши гравитацията. НО ... аз мога да накланям оста наляво надясно и няма движение, ако магнита се намира на средата / точния център/ на "шлюза".Едва когато преместя "шлюза" от центъра /ляво, дясно или горе, долу / и със съответен наклон тогава се наблюдава движение.
Но защо нищо не казваш за видео 1.16  на колегата TheMaster DV?
Там има и "статика" и "контролирана" динамика.  ;)

поздрави

Bat_Vanko:
atos, имам предвид фиксиране  на отделните части, без намеса на ръце и тремор на ръце. Всяко преместване на дадена част ще изисква енергия, която може да се преобразува във въртене и да ни заблуди. Ако има контакт в игла, дори и само една в основата - няма да има заблуждаващо движение.
А за видеото не мога нищо да кажа защото не знам какво има под масата, но ми направи впечатление - след премахването на горният ринг, роторният диск остана балансиран, без да се наклони на някъде. Това поне за мен е доста необяснимо и говори за външна намеса.

Maistora52:
Тук Бат Ванко е абсолютно прав!
Всъщност всичко е казано от него в пост 43.
На практика имаме свободно осово лагеруване. Дискът трепти, клатушка се... това в конструкция не виждам как може да се употреби...
Реализирана е вид играчка - пумпал! - всичката му сила е само в свирката!

madsatbg:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Октомври 03, 2014, 05:39:18 pm ---
А за видеото не мога нищо да кажа защото не знам какво има под масата, но ми направи впечатление - след премахването на горният ринг, роторният диск остана балансиран, без да се наклони на някъде. Това поне за мен е доста необяснимо и говори за външна намеса.

--- Край на цитат ---

Странно, искаш магнита да е  твърдо хванат на една ос и в същото време искаш ротора да се накланя???  :o

--- Цитат на: Maistora52 в Октомври 03, 2014, 05:53:12 pm ---.....
... всичката му сила е само в свирката!

--- Край на цитат ---

Много ми хареса израза  ;)

madsatbg:
Продължение на въпроса: "Възможно ли е това?".
Видеото, показано от колегата Игор Мороз, говори много...

http://my.mail.ru/bk/mopoz/video/_myvideo/156.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия