Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Възможно ли е това ?

<< < (9/11) > >>

Velektra:
Иване, ти да не си делиш парите от рекламата с тоя тарикат?
Сега като си дал тоя линк само от нашия форум, само от любопитство ще влязат над 100 човека да видят какъв е тоя фейк. Това е достатъчно Гугъла да отчете увеличение на посещенията и да пусне още някоя реклама на тариката.
Ако на някой не му стигат парите да направи работещо устройство за СЕ, това е начина да ги събере - чрез направа на фейкове. Естествено трябват и доста будали, за да го гледат, но това не е проблем явно!

Иван Димов:
   Velektra, и аз си помислих същото - набиране на средства за направа на СЕ. То не е лошо и ние да намерим начин за инвестиции, че явно монополистите няма да ни финансират, а само ще ни крадат. Иначе добре запоява човекът. Пък и схемите са му интересни. Виж например тази - прилагам файл. Доста интересен начин за сваляне на енергия от резонанс. При динатрона има нещо подобно - бобина "се засилва" с високо напрежение и после "по инерция" тя зарежда кондензатора и лампата с ниско напрежение, но по-голям ток за по-дълго време. Така се получава трансформация на високо напрежение и малък ток в ниско напрежение и голям ток. Освен това двете странични бобини май работят само с еднопосочен ток. Още не ми е ясна ролята на магнитите, но явно има някакво пренасочване на полето. Схемата си заслужава умуването.

madsatbg:
Здравейте,
искам да споделя опита си с Магнитния мотор, изработен по патента на Джон Бедини и идеята на Хауард Джонсън.
Патента на Бедини:
Моето видео,  надявам се става ясно, че идеята е работеща.

http://youtu.be/9QitfCrgkpw

Накрая видеото на колегата TheMaster DV:

https://www.youtube.com/watch?v=PmbtVaVGxns

Няма тремор на ръцете.Всичко е статично.

Bat_Vanko:
madsatbg, при контактуване на сфера с плоска повърхност, точката на лагеруване може да се мести в зависимост от наклона. Когато тази точка на лагеруване не съвпада с оста на симетрия на тялото, може да имаме ротация и преместване на тялото. Именно силата на преместване ще се стреми да създава и ротацията - поради момента създаден между точката на лагеруване и оста на симетрия. Вместо съчмата постави две игли - създай иглен лагер както в часовниците. Само в този случай ще бъде гарантирана статиката на системата.

Аtos:
Bat_Vanko, може би под "статика" имаш в предвид "стабилност"?
Ако е така съм съгласен с теб!
Защото иначе не е статика а "контролирана динамика", извинявай за уточнението и ме поправи ако греша:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия