Както винаги, егоцентрични изказвания и нито опит да се вникне, в думите на отсрещния.
Весо, пак ще те питам, ама гледай да отговориш пред публиката, а не да ми отиваш в семейни драми и истории, щото ставаш банален. Няколко пъти бягаш по тъча с тоя номер. А сега ми кажи, ти имаш ли личен опит, с нещата на Тюрен, щото твои бяха думите, че личния опит е истинското знание. Аз имам личен опит, а доколкото знам, ти дори не си чел книгата. Излиза, че цитираш чужди мисли, като свои, а дори не ги разбираш, ама ги пльосваш, за да изглеждаш по фънки. А, да, да вметна и за семейните ти историйки, как сам си противоречиш. Имаше един надпис под твой
аватар, нещо от сорта "живей, все едно ще умреш утре". И след това съдиш хората за изборите, които са направили. Това показва тотално неразбиране на живота и поредното голословие. Не че аз съм някакъв спец, но поне не съдя хората. Недей моля те, да даваш съвети на хората, как да си живеят живота. Не познаваш никой. Само си въобразяваш, че познаваш хората, щото си чел някакви психо книжлета, които са те забатачили в девета глуха. Творението е невъобразимо сложно, за да правиш дори опит да го обясниш и да съдиш хората, за изборите им, щото в другия живот, ще си на тяхно място. Това го видях на хороскопите на някои хора, като факт.
Та какво стана с личния опит?