lz1jer, поздравления за това, че правиш и показваш във форума нещо практично и не пишеш като много членове, празни приказки и какво ли не още, за което браво. Така се прави.
Относно реализацията, моето мнение е че ТС4468 е слабичка като цяло. Загряването на транзисторите IRF830 според мен се дължи на това че точно тези транзистори са много неподходящи. Голямото съпротивление на прехода на същия RDS e 1.5 ома, което е страшно много, особено при високи честоти и големи импулсни токове. От тук и причината да греят много. Като цяло IRF830 е възможно най-неподходящия транзистор. IRF840 е по-добрия евтин транзистор, далеч по подходящ с RDS e 0,85 ома и по голяма скорост на нарастване на фронта. Ако искаш, обаче наистина да имаш добри резултати, IRFP460 е най-доброто ти решение. При добро управление същия би работил и без радиатор, а и КПД-то на схемата ще бъде високо. Предполагам знаеш, че всяко загряване особено на големи радиатори е свързано с големи загуби в схемата като цяло и излишни разсейвани мощности от транзисторите под формата на топлина. Колкото по малко ти загряват елементите толкова по голямо КПД ще имаш на схемата.
Друго което ми е интересно, казваш че схемата ти консумира 1,7А, но не си посочил с колко волта захранваш схемата. Другия момент е колко реално получаваш на товара като консумирана мощност. Това което аз виждам от снимките, които показваш не е много обнадеждаващо. Ако захранваш схемата с 12 волта и консумацията ти е 1,7А това са повече от 20W консумирана мощност от източника, а като гледам на снимката силата на светене на лампата е не повече от 20-30 % от мощността на лампата което едва ли ще надхвърля 10-15 вата консумирана мощност от товара, при което за момента, като резултат имаш DC-DC инвертор с не особено голямо КПД. Поправи ме ако греша. Въпреки това, ще бъде интересно ако намериш време да реализираш цялата идея с превключването на товара и т.н. . Виждам, че изпълнението на платката ти е добро, като за любителски цели и си направил добра подредба на елементите, като цяло.
Поздрави и успех в начинанието. Ще бъде интересно да се проследи този експеримент.