Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Perendev magnet motor

<< < (9/14) > >>

mzk:
Здравей Diabolik,

Може ли да прикачиш груб чертеж? Освен това да кажеш какво е положението за реализацията на мотора в домашни условия. Какви отклонения са допустими?

EDM electronics:

--- Цитат на: Diabolik в Април 01, 2012, 07:27:53 pm ---аз самият не си пазя старите чертежи от университета, защото не очаквах че ще ми трябват и койзнае къде съм ги загубил при преместването ми, не очаквах че ще ми трябва да го снимам, истината беше, че го направих колкото за доказателство на концепцията.

--- Край на цитат ---

Колега Diabolik, вижда ми се странен начинът ти на мислене, та си захвърлил/изгубил всичко. Птичето ти кацнало на рамото, а ти си го изгонил.........
Много странно  :-\ ........... Това е все едно да оставиш питомното и да тръгнеш да гониш дивото.
А не ти ли дойде на ум тогава, че можеш сам да си произвеждаш енергия - безплатна, или 650 Вт/ч е малко?

Bat_Vanko:
Да направиш вечен двигател и да не го оставиш поне за спомен????? ??? ??? ???
Що ли ми звучи първоаприлско!!!!!!!! ;) ;) ;)

Velektra:
Извинявайте, но не виждате ли поредната "партенка".
Diabolik намерил как от дърво да прави злато, но ей така да покаже че става.
Diabolik, ако утре направиш машина на времето, моля те не забравяй да си вземеш чертежите, ако се местиш някъде. Моля те!

merlinbg:
     Добре, съгласен съм да пробваме по спомени. Като начало ме интересуват две неща:
              1. Колко на брой са роторните и статорните магнити (не като общ сбор, а по отделно).
              2. Под какъв ъгъл са разположени магнитите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия