Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Има ли работещ гравитационен двигател в малък мащаб?

<< < (17/28) > >>

Радико:

--- Цитат ---dmitarp,  не става така!
Тук е форум за търсещите СЕ!!!
Не може току-така да се "врязваш" с констатация НЕ СТАВА, ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО, няма как!
--- Край на цитат ---
atos Гледай на изявленията на dmitarp малко по задълбочено. Той е почти наясно, че това което казва не е така, но за да приеме факта му е необходимо да извърши крачка в посока крайно противоречаща на дълбоко насадените му постулати, като примерно този за безплатният обяд. Само за миг малко в страни от темата:
 Израза "няма такова нещо като безплатен обяд" в последно време се интерпретира крайно фриволно и погрешно. Значението му е съвсем различно и неподходящо за случая. Става дума за израз като по неизвестния "червейчето на кукичката" и е предназначен да илюстрира благородна на пръв поглед постъпка направена със скрити користни цели.
А в прав текст безплатен обяд има навсякъде и всеки може да го види по всяко време стига да иска да го забележи, да стига да иска. Навън е пълно с врабчета, гълъби, котки, кучета и всякакви други твари. Някой виждал ли е врабче да извади два лева из под крилото и да си плати за обяда. Ето това е безплатен обяд който господ е предвидил за всяко живо същество. Това, че хора като dmitarp вярват това което им е вменено в мозъка от едни хитреци е основно проблем на мисленето им. Аналогичен е и случая със свободната енергия. Като най сигурният начин да накараш някого да приеме дълбоко в себе си дадена лъжа за истина е да го пързулнеш да си мисли, че той лично сам се е убедил "проверил е"
че нещата найстина са така. Такъв човек не е "повярвал" а е "убеден" Много добро оръжие за целта са разни безобидни откачалки на които им е необходим само един лек поддтик една идея само и те доброволно и с див възторг свършват цялата мръсна работа мислейки си, че правят страхотни добри дела.
Точно тази тема е блестящо потвърждение на написаното от мен.
Идиотската идея продължава да се дъвче и обсъжда въпреки, че доказателствата за несъстоятелността и са колкото роман от Виктор Юго. Но не правиме се че не ги виждаме и продължаваме за да откажеме още няколко па дори и само един свестен "следователно опасен" човек от целта. Те идиотите така или иначе няма да направят нищо значи са безопасни.
Само да уточня моля колегите да не ми се обиждат за изрази като "идиотите" приемете го като цитат. Така ни приемат едни определени хора от определени кръгове. които може и да не ви се вярва, но съществуват.       

RUS:
Освен тролене и хейтване напоследък в темите не се чете нищо друго.
Липсата на елементарна обективност или дори опит за вникване в дадена идея са поразителни.
Нормално е да има скептицизъм до доказване на противното , но тотално отричане въпреки фактите показва
тотален егоцентризъм и негативизъм на всички нива.
И аз се питам какво правят тук някои подчертано негативни личности отричащи тотално всичко , но неспособни да направят един елементарен обективен анализ на дадена постановка. В това се убедих лично.
Избиват комплекси ли ?
В такава среда е съвсем нормално никой да не споделя повече каквото и да е пък дори било и някаква идея или хипотеза.
За какво да дава повод да го изкарват тъпак, дебил и едва ли не пълен кретен защото дръзвал да си помисли че свободна енергия все пак може да съществува?

Yoro:
Чудесно изложение Радико!

Вече направо се чувствам виновен за това, че показах нещо което според мен ако се направи както трябва ще работи. Исках да видя и други мнения, но няма такива. Аз до преди две години бях по голям скептик и от теб.
Първото устройство което направих за да се убедя, че има различна от познатите ни енергии работи. Има безплатен обяд. :)
На повечето от колегите не се получава защото се опитват без да се постараят да проумеят принципно нещата и с налучкване и с подръчни материали да правят генератори. Голяма грешка е и това, че копират нещо показано а обикновено не всичко е обяснено и съответно поредния неуспех.
Като прегледах какво се пише в темите се получава това, че ако в някаква разработка има и зрънце истина то се смачква на момента за да не поникне и да даде плодове.

EDM electronics:

--- Цитат на: Yoro в Юли 13, 2016, 08:24:58 am ---Като прегледах какво се пише в темите се получава това, че ако в някаква разработка има и зрънце истина то се смачква на момента за да не поникне и да даде плодове.

--- Край на цитат ---
Така е, така е, няма съмнение за това... :D
Има хора, които са злобни, завистливи и лоши по принцип - по рождение и по реинкарнация  :D, и те не искат някой друг да е повече от тях, да речем изобретател на СЕ. Именно те искат да смачкат плодотворните зрънца, които са засели изобретателите с тежката задача да спасят света от самоунищожение.  ;D  :D  ;D Тези хора опонират на изобретателите от форума МАЗЕТО.НЕТ.  :D
Има също и хора по форумите, щатни сътрудници на службите, които работят за чужди служби /ЦРУ, КГБ, ГРУ, МУСАТ, МИ6 и т.н./, които от своя страна работят за заитересовани финансови кръгове и такива дето с финасовите си лостове управляват световната политика - Илюминати. Точно тези колеги, точно те са тези, които искат в зародиш да смачкат големите постижения на МАЗЕТО.НЕТ.

Да се обединим, трябва заедно да ги открием и разобличим!  :D  ;D  :D

Аtos:
Радико, достатъчно задълбочено гледам, просто резюмирам нещата, за да съм по-кратък...

Темата забива към раздел "Веселата ферма"  ;D
Още малко остава, да я преместя - давайте!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия