Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
Dedo pop:
Къде е силната страна на всички видове постоянно токови двигатели-огромния въртящ момент при ниски обороти.Всеки двигател си има типична област на употреба. Има и ограничения при конструиране на различните механизми.Специално за ПТД с последователно задвижване се казва да се употребяват там където ВЕРОЯТНОСТТА натоварването да отпадне по време на работа е минимално.И какво се получава-ти искаш да извадиш двигателя от областта в която се чувства комфортно и да го пратиш да работи в екстремални условия за които той не е предвиден. На всеки трезвомислещ е ясно че това води до последици.Дали ще се разпадне или не зависи не само това което казват колегите по горе но и от габарита на двигателя. Стартера на Ладата е с номинални/работни / обороти 1700 но оборотите на празен ход са 5000. диаметъра на ротора е около 65-70мм. Представи си двигател с тия обороти но с диаметър500-600мм.
Дали ще издържи?
kd_dinev:
Както упоменах,въпроса беше съвсем конкретен,надявах се отговорите да бъдат също такива,но не би.Нещо от сорта щеше да свърши работа:шунтов двигател-наличие на гранична честота на въртене, с превишаването на която двигателят автоматично попада в режим на генераторно спиране.Сериен двигател-липса на гранична честота на въртене,с превишаването на която двигателя автоматично да попада в режим на генераторно спиране.
Радико:
kd_dinev
във науката наречена физика фактите са такива каквито са. независимо от това дали ти харесват, дали ги приемаш, дали ги разбираш. Да кажем, че като е създавал физичните закони господ не се е съобразил с твоето мнение. Оттук нататък проблема с разбирането им си е само твой, нали се сещаш.
--- Цитат ---с превишаването на която двигателят автоматично попада в режим на генераторно спиране
--- Край на цитат ---
Това е точно така, но при условие, че външна намеса добавя ускорение към двигателя:
примерно трамвай който се спуска по нанадолно. В нашият случай, в момента в който противоелектродвижещото напрежение се изравни по стойност със захранването тока става равен на нула и двигателя остава без тяга. Ако в този момент тежестта на трамвая добави още обороти ще се случи очакваното от теб.
П.П.
Повече четене, по- малко мазоли от работа по безнадеждни експерименти.
kd_dinev:
Кой точно физичен закон визираш и за кой точно двигател се отнасят премъдрите ти слова???
Радико:
Във случая "Премъдрите ми слова" се отнасят за всеки сериен постояннотоков двигател. Познати още и като двигатели с последователно възбуждане. Също и като колекторен двигател за променлив ток, тези двигатели дето въртят дрелки, флексове, зегета, перфоратори, въобще всички ръчни електрически инструменти.
П.П. понеже аз съм християнин а в библията пише едни неща за бисерите....
Не очаквай друг отговор от мен преди да ми отговориш на въпроса:
Защо при намаляването на статорният ток на двигател с независимо възбуждане оборотите му се повишават. Ще замоля juliang и ДРУГИТЕ като него, да не отговарят вместо kd_dinev
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия