Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
Yoro:
Колеги, ако някой е правил експерименти с безиндуктивни бобини нека сподели какво е постигнал или да покаже къде има инфо за това..Ако не е тайна разбира се.
mi68:
Здравей
Реагират на безвихрово поле или променливо електрично (електростатично) поле. Индукцията е слаба, зависи от площта и обема на бобината. Имаме действие съдействие при тази индукция E=dD/dt.
Ако се ползва междинна зона, резонансна бифилярка имаме предимства на двете индукции:
E= - dФ/dt електромагнитна - действие противодействие
E= + dD/dt електрическа - действие съдействие
В резултат се получава СЕ и успиваш всички с изключение на мен и други запознати с истината!
Yoro:
Здравей mi68!
Правил ли си експерименти с безиндуктивни въздушни бобини като им въздейства магнитна въртеляга?
И в този вариант също има резонанс при определени обороти на ротора с магнитите.Само, че няма никакво инфо за това.На да ли съм първия който прави такива експерименти, но не пишат..
Какво имаш предвид, като пишеш, че ще ги успя?
Нямам за цел да успивам някой а да намеря колеги които работят и съвместно да направим нещо хубаво.
Ако не искат да пишат тук нека ми пишат на лични.
GMG:
Yoro, специално за теб превеждам ;D
--- Цитат на: mi68 в Февруари 08, 2016, 11:34:24 pm ---В резултат се получава СЕ и усМиваш всички с изключение на мен и други запознати с истината!
--- Край на цитат ---
Явно не си свикнал на писаниците на колегата ;D
EDM electronics:
Аз свикнах с всички от форума, които са открили отдавна и по много пъти СЕ ....... и много ги чуват петлите за разлика на останалите. ;D
Честно да си призная, много им завиждам. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия