Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
Ksurnev:
Пълна Гуйня, както казват. С колко оборота трябва да се върти тоя ротор, балансиран с ъглошлайф, за да даде 50хЦ?
juliang:
Аз вече 20 години се чудя... как по свветаа може да има толкова много идиоти, които да продължават да горят гориво вместо да построят поне един от стотиците работещ варианти на тия СЕ генератори.
И тук не говоря за обиконвени хора кат събралите се в тоя форум. Откачалките от САЩ и Русия качват тонове слънчеви панели на МКС вместо да завлачат 2-3 алтернатора горе и д си светят и топлят станцията. ЕДМ-а ми се фука, че Русия влачела подвижна атомна електростанция насам-натам из Арктика, вместо да закачи един голяма алтернатор с един голям двигател и да произвежда енергия на място. Или да им занесе десетки хиляди такива конструкции.
ЦЕЛИЯ СВЯТ, включая супер проспериращи държави като Япония и Сингапур и изпаднали на дъното Сомалия и Судан се чудят откъде да купуват енергоносители, вместо да си правят СЕ-та и да си ги ползват. Дори държави кат Северна Корея и Китай, които ич не им дреме за останалия сват и за порядките в него - и те различта на фосилни или ядрени горива.
Това не ви ли навежда на някакви мисли?
Номак:
свидетел съм как един слагаше неодимови магнити на двигател,и пред мен двигателя си вдигаше оборотите ..
просто е"
индукцията на магнита се повишава,от там и кпд-то
така че има леб в таз джаджа .. треа се инвестира в магнити .. ;)
VITAN:
Щем да ни светнеш, колко дърт е бил ахтомобиля. Ко може и моделя. Шо има разлика м/у датчик на Хол и компютър: по разному смятат...
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Номак в Март 10, 2022, 09:05:53 pm ---свидетел съм как един слагаше неодимови магнити на двигател,и пред мен двигателя си вдигаше оборотите ..
просто е"
индукцията на магнита се повишава,от там и кпд-то
--- Край на цитат ---
Незнам дали е така простичко и не съм виждал директен експеримент но вероятно има реален ефкет който може да се изследва: https://www.youtube.com/watch?v=7yoM4Qjmduk Има и друг двигател на Боб Тил, но при него нещата са по различни от гледна точка на констукцията която е от оптимизирани бутални електромагнити: https://www.youtube.com/watch?v=OSJF3GlYGVc&t=7210s
Според мен, оределени геометрични конструкции на двигатели са неефективни (да не кажем почти всички) и от там има висок импеданс към подаваната електроенергия. Когато конструкцията се промени, с добавяне на постоянни магнити (както в мотора на Флин), под определена конфигурация, имаме драстична промяна на импеданса в цялостната стистема към протичащата в нея енергия, и оттам се вдига реалната мощност, и оттам оборотите.
Забележете как на видеото при натоварване на вала двигателя, не черпи повече ампераж което показва че в тази динамична система това е максималната мощност и тя не се променя в зависимост от това дали има натоварване или не. Поне така си обяснявам ефекта, за себе си. Посочвам че това е подобна логика, за динамиката в систмата, както и при друг експеримент на съвсем различна тематика: https://mazeto.net/index.php/topic,11251.msg113765.html#msg113765
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия