Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
ppipilica:
Е оставаше и това да пише.
Ся ще го пробвам тоя генератор дето го имам, даже ще го опъна и на по-високо напрежение.
Да не стане да изгори коняка, малко съмнително ама знае ли човек от коя трънка ще изскочи заек.
ppipilica:
Ми нищо не стана, на 24 волта върти яко около 1500 оборота, ток 5 ампера на празен ход.
Иначе има тяга до 10 ампера стига тока като се опитвам да го спра с една летва на шайбата и гадината държи обороти.
Явно опита трябва да се прави с мотор.
Радико:
Ето го текста преведен от Гугъла
--- Цитат ---SERIES MOTOR - Както подсказва името му, серия DC Motor има арматура и област, свързани в серия верига. Този тип моторни се използва, където натоварването изисква високо отцепилата въртящ момент като локомотив, кран, или масло сондажни платформи. Изходният въртящ момент, разработена от серия мотор може да бъде по-висока от 500% от нейния пълен товар въртящ момент. Моторът на серията е в състояние да достави този висок начален въртящ момент се дължи на факта, че неговата сфера се експлоатира под насищане. Следователно, увеличаване на натоварване ще доведе до увеличаване на двете арматура и ток на възбуждане. В резултат на котвата поток и поле поток увеличението заедно. Тъй като въртящият момент разработени в постояннотоков двигател зависи от взаимодействието на арматура и полеви потоци, въртящият момент се увеличава с квадрата на стойността на текущата увеличение. Ето защо, серия мотор ще се получи по-голямо увеличение на въртящия момент от шунт мотор за даден увеличение на ток. Регулирането на скоростта на серия мотор по своята същност е по-бедна от тази на шунт мотор. Ако натоварването на двигателя се намалява токът на котвата както и полевите вериги се намалява причинява намаляване на техните магнитна индукция. Това води до по-голямо увеличение в скоростта, отколкото би се реализира в двигателя шунт. Ако механично натоварване трябва да се отстрани от мотора изцяло скоростта ще се увеличи, без ограничение до центробежните сили, генерирани от котвата ще унищожи двигателя. Поради тази причина, серия постояннотокови двигатели винаги трябва да бъдат свързани с натоварване.
--- Край на цитат ---
Ето това с червеното написано за специалистите. Това в синьото е написано за начинаещите. всеки двигател може да бъде разрушен по един или друг начин в случая просто е нужно да пресметнеш какъв товар и какво напрежение са необходими за да достигне равновесие двигателя при обороти над критичните за механичната му якост преди да се е разрушил от пренапрежение.
Понеже не ми отговори на няколко конкретни въпроса а се правиш на интересен аз спирам активността по тази тема окончателно, защото има една поговорка да беше ххх да му го набиеш ама акъл не влиза насила.
kd_dinev:
От първия си отговор започна да ме обиждаш,в последния директно ме псуваш.Това е типичния начин,по който водят спор ограничените хора,когато започнат да губят почва под краката си.От теб не прочетох нищо позитивно,само непрекъснато мрънкане,това не може да стане,онова не е така защото не е,злонравни професори,даи схеми като съм ти казал,отговори ми веднага на въпросите и т.н и т.н.Това не е казарма и ти не си ми фатмак,че да си позволяваш такова отношение.До последно не се отказа да манипулираш хората тук.Какви специалисти,какви начинаещи,така преведено и господ няма да го разбере.Само човек без грам чест може да се откаже от облог,който сам е предложил,когато се усети,че ще го загуби,що се отнася до това кой,какво,на кого,как и защо набива,предполагам,че ще го разбереш някой ден,но ще бъде късно.
Радико:
Не съм казал,че искам да набия нещо на някого, а че не мога да НАЛЕЯ АКЪЛ НАСИЛА
Съжалявам, че поговорката е такава ама какво да се прави, фолклор.
--- Цитат ---От теб не прочетох нищо позитивно
--- Край на цитат ---
Държиш да те излъжа ли, ще ми е съвестно. Мисля, че единственно Атос те подкрепи с половин уста и то зашото като администратор е поел моралното задължение да постигне някакво развитие на форума.
Не съм се отказал от облога който съм предложил и ще ти припомня какво точно съм написал.
--- Цитат ---Вземи който и да е такъв уред, включи го НА ПРАЗЕН ХОД към един автомобилен акумулатор 12 волта и ако той се саморазруши аз ще ти го възстановя с чисто нов и ще ти дам и бутилката, оценявам я на 150 лв.
--- Край на цитат ---
малко по надолу съм отбелязал че срещу това приемам за залог една бира. това е така защото смятам за неморално да използвам непознаването на проблема ти за да печеля. Но една бира е справедлива награда за усилията който съм хвърлил да обогатя познанията ти.
Както и да е, когато започнеш да питаш ще отговарям споровете ги приключих.
П.П. колектора на правотоковите машини създава кгръгововъртящо се магнитно поле което си взаимодейства със статора и привежда в движение ротора. Няма ли го това поле няма и въртящ момент. Справочника на Клисарови и другите материали във djvu формат се отварят с програмата WinDjViev
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия