Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
kd_dinev:
Майсторе,за съжаление никога не съм се занимавал с Бедини, така че не мога да дам смислен отговор на поста ти.Но бих ти предложил нещо друго,което се надявам да те заинтересува.След определени обороти големината на тока,който протича през машината на практика е равен на нула,но вътре в нея има остатъчен магнетизъм.Дали бихме могли да отдадем продължаващото движение с ускорение на ротора/доколкото той се явява част от магнитната система на двигателя/на действието на неговите полюси,но вече като постоянни магнити?Колега Кузмов,напълно съм съгласен с първата част на поста ти.Действително в резултат на това,че тока е нула,върху ротора не се извършва никаква външна работа.Проблема е там,че той продължава да увеличава скоростта си и съответно своята енергия въпреки липсата на външни сили,които да извършват работа върху него.Ще ми е много интересно да видя как връзваш ремък на вал,който се върти с 15000 об/мин. и какво точно ще цъкнеш,за да отиде в небитието или по дяволите без следа енергия от порядъка на 560 килоджаула?
burgas61, ще се получи това, че двигателя вече ще работи под товар и ще има съвсем други характеристики, които са извън темата, която разглеждаме. И защо ви е допълнителен маховик, ротора и енергията, която се акумулира в него не са ли ви достатъчни?
Vector:
Можеш ли да проведеш експеримента?
Колко пари са ти нужни, може да се пробваме да ги съберем във форума..
kd_dinev:
Не са ми нужни пари. Трябват ми хора, с които да организираме заедно провеждането му и при евентуален успех създаването на работещ прототип. Колкото по-навътре навлизам в материята, толкова повече се убеждавам, че идеята има потенциал, но расте и убеждението ми, че не е по силите само на един човек.От друга страна, все още не искам да се обръщам към професионалисти, защото при тях комерсиализмът е доста силно изразен , а не ми се ще идеята да бъде опорочена още преди реализацията си.....
juliang:
Добре де ... защо решаваш че "клони към нула" е равнозначно на "равно е на нула"? Тока ще е равен на нула, ако намотките са от суперпроводник с нулево съпротивление и ротора левитира върху поле с нулево триене и всичко това е във абсолютен вакуум. Тогава ще имаш товар нула и съответно ток нула.
А тия килоджаули си ги натрупал докато мотора е ускорявал - нали се съгласи, че намаляването на тока става при увеличаване на оборотите. Тоест когато оборотите клонят към нула, тока ще клони към безкрайност.
Всеки опит да свалиш енергия от въртящия се ротор ще доведе до спадане на оборотите му и оттам до качване на консумацията.
mind:
--- Цитат на: kd_dinev в Август 13, 2015, 11:39:17 am ---Само ще посоча,че тяло въртящо се с 15000 об/мин. и притежаващо инерционен момент 0.5 кг.м има кинетична енергия от порядъка на 560 килоджаула,пък вие ми кажете дали това е СЕ или не е...
--- Край на цитат ---
За да ги извадиш тия 560kJ, трябва оборотите от 15000 да станат 0. После за да ги възстановиш пак на 15000 ще вложиш 600kJ, като си загубил 40 за да правиш вятър и да разбиваш греста в лагерите.
Както и да е. Имам два мотора на ДИНАМО-Сливен, но мисля, че са с магнитен статор - 36V
Имам и един правотоков на 17000 об. 220V, само кажи какво искаш да стане? Да се мъча да ги разрушавам, да им меря тока без товар или.... казвай, не смятам, че са нужни няколко човека за това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия