Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
caduceus:
Колеги,
като правите установката, вземете предвид следното:
1. Въртящи се с висока скорост маховици, спрени бързо по някакъв начин и ускорени отново, изискват много по-малка енергия за второто развъртане. Създава се етерен вихър по оста, който има инерция и спомага за втория цикъл, но трябва да се прави бързо защото вихърът затихва. Руски източник.
2. Първите Тестатики са били ориентирани задължително по оста изток-запад - т.е. плоскостта на диска /били са с един/ е била перпендикулярна на увлечения от земята етерен поток. За да влиза енергията най-пълно дискът е бил разполаган като един вид корабно платно към потока, за да минава той през материята му. После се конвертира в електричество през смесената оргонно-електрическа схема.
3. Така че - ако правите ротовертер с маховик, а той е вертикален, разполагайте го както тестатиките перпендикулярно на увлечения от въртенето на земята естествен етерен поток. Ако оста му е вертикална, ще ползва основния, който тече от слънцето към земята. Второто е по-силния вариант.
4. Същото се отнася и за механични системи със "бъркалки" на етерните потоци, подобно на въртоците на Ганчев и Млеченков. Етерът е светоносна среда и спазва някои оптични закони, но има и флуидно поведение и при ексцентрицитети се "изтръсква" от материята, като поражда външно енергийно вливане по оста и преобразуването му в + механичен момент. При споменатата търновска установка ключът за бараката е в кардана долу /генерира оргонен + заряд при въртене, който може да провери през видеото/. Най-мощно такова изтичане от ексцентрицитет на маховик съм засичал при оригиналната установка на Фернандо Рамос.
5. При ротовертера всякакви леки ексцентрицитети също са добре дошли, за да се получи вливане на енергия по оста и изтичане през периферията. Без тях системата е стабилна и затворена - освен ако не се отвори през електрическата верига чрез кондензатори и резонанс /Мелниченко/. Чисто механично това е правено и от Ринат Шаймуратов - получено случайно в началото поради пиян руски стругар, изготвил криво маховика за "въртоците" му :)
Успех!
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Август 15, 2015, 11:14:03 am ---...1. Въртящи се с висока скорост маховици, спрени бързо по някакъв начин и ускорени отново, изискват много по-малка енергия за второто развъртане. Създава се етерен вихър по оста, който има инерция и спомага за втория цикъл. Руски източник. ...
--- Край на цитат ---
Ако може линк към таквоз четиво че ми стана интересно...
И веднага предлагам опитна постановка за проверка:
Устройство приличащо на барабан за револвер, с няколко диска. Развъртаме единия до високи обороти и рязко го отместваме, поставяйки друг неподвижен диск на неговото място. Тъй като "етерния вихър" ще си остане да се върти на мястото, това означава ли че той ще завърти неподвижния диск, който е заел мястото на подвижния?
Аз изпитвам сериозни съмнения в това.
caduceus:
Няма да стане с отместване. Вихърът е прикрепен към материята която е в "корена" му. Опитът както е даден в оригинал е прост - ползва се тежък няколко кг. лагеруван диск, /със грамове не става - затова са тия топузи в механичните конвертори на СЕ, както и при опитите на проф. Лейтуейт/. Върти се с дрелка или др подобно нещо по периферията или оста, спира се за 2-3 сек примерно с допряно плътно парче дърво и веднага се развърта до същите обороти на диска. Позицията на диска не бива да се променя. Същевременно се мери консумацията на мотора на дрелката, както и оборотите на диска, за да е всичко същото.
Ще търся къде беше материалът за ефекта, че не помня точно - библиотеката за такива неща ми е в главата :) Може би при Терзийски, или при инерцоидите на руснаците.
Dedo pop:
Както винаги дискусията се отклонява от основното- защо се увеличават оборотите и намаля консумирания ток. Отплесвате се сериозно в страни от основното. А то е че когато натоварването отпадне се увеличава скоростта на въртене.Какво следва? Намаляване на времето за контакт между четките и пластините на колектора. Тоя процес продължава до установяването на едно равновесно положение/обороти/ при който тока е достатъчен за въртенето на двигателя.Фактически измервайки тока и напрежението при празен ход получаваме загубите във двигателя.
Кадуцеус, това са общи приказки. Формулирай моля те 'висока скорост','спрени бързо; лек ексцентрицитет.
Как кардана генерира заряд за въртене? Аз виждам само работа на кардан извън ъглите на работа за които е проектиран със съответните последици.
Кадуцеус може ли да се приеме че универсала на струга е маховик?
caduceus:
http://mazeto.net/index.php?topic=5460.0
Поста на Теофилиус за Харолд Аспден. Там има и магнити, които увеличават ефекта защото се подобрява увличането на етера. По-качествена бъркалка :) Айде съвсем сдъвкано, цитат:
.............................................
Опитите с този мотор са показали странната игра с етера и извличане на енергия от него.
Когато мотора бил пуснат, въртейки се с 1500 об/мин, било забелязано, че той се развърта за 20-30 сек. докато достигне пълни обороти. После, когато бил спрян и стартиран наново, времето за развъртане било само 5 секунди, при условие, че не са минали повече от 2-3 минути от спирането му. Колкото повече се изчаквало преди повторното пускане, толкова повече време отнемало да достигне 1500 оборота. Сякаш там имало нещо невидимо, което продължава да се върти още известно време успоредно с ротора. Това, изглежда е бил етерен феномен.
................................................
http://chitanka.info/text/15909/65
Вижте тук за:
Ентропийно-жироскопен антигравитационен ефект
Етерен вортекс
Маховичен момент
Дедо поп,
Общи приказки са вашите тук/с изключение на Макс 1962/. То голямо дъвкане и изчисляване, големи коментари и наддумване... Просто го направете - не е сложно, нито скъпо. Преди време бях писал за Лейтуейт ефекта - някой да го повтори? Щото аз - да. Видях - и никакви приказки не могат да ме убедят в нещо различно от фактите.
Кардана не генерира нищо - той е само точка на взаимодействие, един вид фокус. Гледането не означава виждане :)
Универсал на струг и т.н. не стават за чисти опити. Отделен, свободен маховик на лагер. Външно развъртане с дрелка или шлайф. Спиране и развъртане пак - кое не е ясно???
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия