Не мога да твърдя, че това нещо е на хиляди години, но знам със сигурност, че в Индия има една метална колона, железна с примеси на алуминии и не знам, какво още, но не и злато и тази колона няколко стотин години стои на площада на един град и не ръждясва изобщо, а на колко годиние, никой не знае. При строителството на един мост в Русия, когато са копаели основите, са се натъкнали на някакви огромни метални подпори или не знам точно , какво, които са били излкючително твърди и не са били ръждясали, въпреки че са били в земята, Господ знае колко време.
Така, че ако някой си мисли, че нашата цивилизация е върха на сладоледа, жестоко се лъже. Ние сме все още с две думи „aquare destilat“ или гола вода. Защо инженерите използват няколко хиляди коефициенти, за да си натъкмят изчисленията и да им се получи накрая машинката, ами защото математиката, която ползват е тотално сгрешена, сбъркана из основи.
От къде на, къде ще ми умножават ток по напрежение, за да получат мощност, та това, са две различни величини, и какво обуславя необходимостта от умножаването на тези величини, какво, когато се знае и е доказано, че умножението е просто едно събиране на едно число N пъти. Умножение-такава операция не съществува, както и отрицателни величини в природата.
Свалете си капаците, огледаите се около вас и се опитаите да мислите логически, забравете глупостите, с които са ви напълнили главите, докато сте „учили“.
А всичко изградено в природата е плод на висша логическа мисъл, тук няма случайности и коефициенти, както и величини със знак минус........