@ceko26 - Напълно те поткрепям.
Аз до сега нито съм чул нито видял, изобретател който да е забогатял, а още по-малко пък от тези с фрее енерджи.
Но като се замисля, то май има забогатяли
тия дето ги взимат в НАСА
Може да се отклоня малко от темата, но да си кажа...
Преди няколко години, едно момче от квартала изобрети някакъв нов вид батерия! И веднъж докато си пиехме биричка, така спомена нещо но нищо конкретно. Единственото което разбрах и на което той наблегна беше че, когато отишъл да патентова изобретението си ,( тук обърнете внимание! ) искали да го прецакат, като му казали да даде пълна информация за изобретението си и ако преценели че е работещо и има основание, щяли да му издадът патент!!!
В крайна сметка той се отказа от патентоването или поне за БГ и незнам какво е правил, явно е искал да го патентова навън, щото след известно време се видях с брат му, та той ми разказа страшен филм, следкато питах къде е! Та филма на кратко е следния: идват някви американци и черни костюми , яко изтупани с дипломатически автомобил, звънят на вратата .. къде е Х ? , Х излиза и му се заявява да тръгва с тях! Да каже на роднините си, че заминава за Америка и т.н. И след дълги разговори, се разбира, че хората са пратени от НАСА! Финала на "филма" е че пича сега е от няколко години в НАСА и си гледа живота.
Та това е единствения вариант един изобретател да спечели много пари, поне според мен.
И нека когато след някое десетилетие Американците ни продават тези супер технически батерии , нека тогава някой изрови тая тема и да си припомним, че ги е измислил БЪЛГАРИН! И че благодарение на някви скапани чиновници ламтящи за стотинки, тези батерии няма да са Български а ще са ....
Здраве на всички и много успехи в това трудно начинание.