Искам да благодаря за поздравленията, въпреки че някои от тях са „през зъби” изказани.
Публикаця ще има, преди да излезне патента, но ще е доста окастрена, за да даде „НАСОКА” за тези които нямат идея за какво става дума, както и да помогне на хората които наистина търсят начин да отркият отговорът. И това не е понеже ще се правя на Добрата Ламя Спаска, нито понеже са опрели оръжие в главата ми или на някой мой роднина. Прсото съм любопитен да видя равоя на нещата. Съмнявам се, че ще има какъвто и да било развой, но никой не знае. Нали все пак всички циклим в един и същ кръг. Ще се радвам да помогна на който и да било с каквото мога, стига да е сериозен. На „селски” изявления ще отговарям по „селски”.
Чесно казано малко се разочаровах, като видях поста на Админа… въпреки че не съм сигурен какво точно трябваше да очаквам. Но пък от друга страна, все пак нали Ти си направил страницата. Философията за нея е твоя. Каква е целата на страницата тогава, щом няма смисъл да се патентова, от смърнта заплаха за изобретатлят? Ако съдя по постовете трябва да се преименува на "Теория на Конспирацията за Изобреталено настроени Псевдо-инжинери".
Ако го погледнем от практична гледна точка, един проект за СВОБОДНА енргия, има по- голям шанс да се събуди на дъното на някой язовир със „циментови ботушки”, понеже си направил вече пакостта, да пуснеш информацията по нета.
По тази логика този който е изобретил слънчевият панел, трябва да го варят в казан с масло в Ада 300 дявола от различни компании за добиване и доставка на ел.енергия понеже им взима от хлебеца.Не мисля, че Еугенио Барсанти и Фелице Матеуци патентовали/изобретили 4-тактовия двигател през 1854/1862, както и Николас Отто по-късно са били застреляни или е изгнили в мизерия, понеже е „отнел” монопола на железниците по онова време.
Убедил съм се, че ЧОВЕЧЕСТВОТО е съставено от 4 вида човеци.
По-голямта част са тези които се раждат и умират без да са направили нищо съществено- родил се е, порасал, направил (средно) 2-3 деца, работил 30-40 години като магаре, и умира. Консуматор. Цикли в ежедневието и се носи по течението.
Една малка част всички, обаче се е осъзнала че това циклене няма да доведе до никъде, и искат да се откъснат от този кръговрат. Но, уви, това „просветление” идва по-късно с годините житейски опит, и се случват две неща- или индивида решава, че е прекалено стар за тия неща, или се стряска при евентуално появила се възможност за отцикляне, и понеже се е институционализирал със системата, не може да направи тази крачка, понеже всичко отатък е РАЗЛИЧНО и НЕПОЗНАТО.
Третият вид хорица, са тези които правят всикчо възможно да се откъснат от ежедневието- действат много и говорят малко. И когато им се отдаде възможност действат решително и предприемат действия с КПД=100%.
За нещастие четвъртият вид хора са онзи 1% от ЧОВЕЧЕСТВОТО, които никой не знае, кои са и как мислят, но те винаги са печеливши. Това е тази част от човеството, за която ние дори не може да подозираме как живее.
На МЕН, специално единственото нещо което съм получил от Човечеството, и по-точно от майка ми е живота с който ме е дарила. Всико останало е кал и смард. Защо трябва да дам на човечеството нещо мое ДАРОМ без да получа нищо в замяна. НЕ ме мразете мен. Аз съм ирач, както всичко останали, включително и вие в цялата тази игра. Мразете ИГРАТА. И най- вече този който я е измислил. Правила НЯМА. ОЦЕЛЯВАТ САМО ПРИСОБИМИТЕ ВИДОВЕ. Къде са сега динозаврите да направят синдикат и да се обявят срещу еволюцията на хомоеректус в биологичната верига.
Браво на NRG и хора като него дето правят НЕЩО РАБОТЕЩО. Както се казва в рекламата на Jonny Walker : “ KEEP WALKING”. Информация ще има в другият пост.
Предполагам, че публикация ще има стига Админ да няма нищо против?
При евентуално недоволство на масите, предлагам на Админ да махне темата от Форума и всичко да си продължи по старо му.
„Първо ще ви игнорират,
после ще ви се присмеят,
после ще се борят с вас,
и после ще победите.
ганди
П.С: отностно поста на
Toshe и
Radko:
Поста на
Toshe ми е под нивото и не виждам смиъл да отговарям- вземи порасни пич. А ти
Radko, като го направиш тоя свър ефективен електролизер, какво ще го правиш после? Много ми е любопитно. Тия компании които споменаваш, че печелят от дарения имат приходи от други дейности доста по- капиталистично настроени. Относто насоката,
Radkо- кажи ми къде си ти за да ти дам насока- ако си под кривата круша, насоката е една. Но ако си под джанката, тогава нещата са съвсе други. Вземай някакви успокоителни, че тия нервите ще те съсипят.