На това твоето, Yoro, се възклицава с известното сръбско (от радиото едно време) -
- "Ха-Ха! - коментар!"
...
Ето ти го коментара, драги Gogo1!
Първо: "Реплика" в думите на Бедини не означава копие (или повторение, или "дуплика", или дуБликат) на устройство, а усъвършенстване на ПРИНЦИП! - ТОВА Е, което казва Бедини! - и ти си този, който е заблуден! ... или "загубен в превода!".
Ще трябва МНОГО, ама МНОГО внимателно да изчетеш цялата тема за Бедини в ТОЗИ Форум, за да разбереш за какво ти говоря. А ако наистина си си помислил, че си хванал Господ за крачола, ще трябва денонощно да преглеждаш всички стари и нови клипове, отнасящи се до "бединки", и може би след много време да решиш, че ти не можеш да предложиш подходящо устройство, което да е в състояние да УПОТРЕБИ ДИРЕКТНО "радиантната" енергия, с което не ти внушавам да се откажеш... напротив!
Всички тръпнем в очакване да видим, какво следва!
...
Второ: Веднага след публичното показване още през 1984 година на своята конструкция, Бедини е бил "инструктиран" от "съответните" да въвежда по един или друг начин последователите и репликаторите си В ЗАБЛУЖДЕНИЕ.
Ако ти не се сещаш какво ти подсказвам, с кавичките", значи въобще не си "в час"...
Това е и основната причина, той, в съучастие с полковник Берден (от тайните служби), да въведат понятието "радиантна енергия" - за да пратят за зелен хайвер всички невежи свои почитатели!
Ония другите обаче, мнозина измежду които са стари членове в този форум, "не ядат доматите с колците"! - а четат между редовете и докато слушат как сам Бедини се мъчи да НЕобясни ИСТИНАТА, гледат с три очи образа му на екрана и СЕ СЕЩАТ за какво иде реч!
Ти от кои си!?
И последно: След първия си неуспех с "бединката" преди две години, тази година направих втора, трета и четвърта УСПЕШНИ, работещи и с някои мои "хитринки" "бединки". Нещо пак си се объркал, и не си разбрал, какво съм писал лично аз - прочети! - посъветвах те вече!
Всъщност, за мен "бединката" ще влезе по предназначение в моите магнитни разработки... т.е. правя Хибрид! - тя не е самоцел за мен - бави ме набавянето на 7 кг меден проводник с фи над 0,9мм.
Просто е! ... обаче само за някои!