Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Сребърна Вода
Vetap:
Големината на частиците не е критична. Доктор Бек демонстрираше изготвяне на колоидално сребро с 9 волтова батерия. Моят генератор е с напрежение 25 волта, но напрежението може да варира от 15 до 30 V. Желателно е да се пие на гладно, преди закуска. Не трябва да се прекалява. 1 - 2 чаени лъжици е достатъчно. Не очаквайте чудеса, например лекуване на хрема или настинка като се пие една чаша на ден.
PyroVeso:
EDM, Angelmr - мне-е-е, другари!
Колоидното сребро е със ЗВЕРСКА концентрация в сравнение с това, което се вкарва във водата отстоявайки в сребърен съд, или с разните там електролизерчера... За приготвянето му се използва разтвор на сребърна сол (напр. сребърен нитрат AgNO3, наречен още "адски камък") в концентрации грама на литър, или дори направо сребърна пудра в дестилирана вода.
Най-известният цяр (особено сред колегите, които имат малки деца), и който от памтивека се приготвя и продава по аптеките, са т.нар. "коларголови капки". Те са направо черни на цвят от отделените колоидни частици сребро. Действат светкавично и безотказно.
Ето ви някакъв линк. А в нета (bg-mamma :) ) можете да прочетете и за действието им.
edin:
Да не вземете, да го пиете това. Ще ви хване аргирията и ще замязате на братът на Три пи о. :D
EDM electronics:
Няма връзка със сребърната вода, но за онези, които имат интерес към холистичната медицина със сигурност ще ги заинтригува: http://bradva.bg/bg/article/article-64939#.VkTtzHbhAgs
Имам книгите на Норбеков, но съм чел само една от тях. Не съм практикувал. Това, което чета ми се вижда, че си струва - най-малкото да се опита. Лекува се целия организъм. Лекува се напълно и зрението. Българин, наш човек е свалил 4 диоптъра.
MrDeath:
И аз имам книгите на Норбеков и съм ги чел. Нямам диоптри за сваляне, но съпругата има. Прави описаните упражнения, но нищо не свали. Вероятно техниката работи за определени хора. Така или иначе НЕ познавам никой, който да е постигнал някакъв успех с Норбеков.
EDM, темата е интересна и предполагам може да се пусне нова със заглавие "Норбеков" или "Техниките на Норбеков". Нека там да споделяме мнения и да не разводняваме тази.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия