Извинявай, edin - но това са неща от зората на софтуерната оргоника. Може да излъчват тези фигури, но трябва да са 3D, трудно се правят и т.н. Аз съм практик и като такъв /а и темата не е само теоретична/ нека покажа нещо просто, лесно и изпълнимо за 5 мин от подръчни средства. Като цена - около нулата
Но е подходящо само за Хартман мрежи и възли, не за сериозни зони.
Колега wireless,
добре дошъл и както се казва, нека Силата бъде с теб!
Щом можеш да засичаш Хартман, ей сега ще ти направя / а и за останалите които се интересуват/ един бърз нагледен курс за неутрализиране на тези сравнително слаби, но все пак вредни влияния. Прилагам и малко снимки за да е по-ясно как се изработва елементарно ядро за генериране на плоско поле /има го описано и от Наумкин в неговите писания/.
Специално за тази демонстрация махнах всички видове /плоски, обемни и т.н./ + излъчватели и неутрализатори от офиса ми. Намерих две линии от Хартман мрежата и негативен възел между тях, като измерих за всеки случай пак силата на негативното поле. На снимката съм ги отбелязал с две легнали химикалки на пода, сочещи по протежение на линиите, а във зоната на възела сложих една флашка /това ми попадна под ръка/. Така.
Линиите излъчват минус 0,7 единици по моята скала, а възелът минус 4. Т.е. силата на двете линии не се събира, а е доста по-голяма от простия сбор. Ако там има легло и ви е да речем главата, няма да може да спите и ще сънувате кошмари, а на сутринта енергетиката ще ви е само плюс 0,4-0,5 при нормални плюс 1-1,5. Когато продължи дълго време, отивате на кино от 6 до 5 и почвате да се чудите откъде ви е дошло
Как се прави елементарен неутрализатор със плоско плюсово поле /с такива неща си играехме преди доста години когато навлизахме в занаята/:
1. Вземаш едно парче алуминиево домакинско фолио, примерно около 1 метър. Смачкваш го на сбита максимално топка, която после се отъркалва в твърда повърхност за да стане гладка отвън /а вътре съответно е порьозна/.
2. Слагаш я на плоска повърхност и я оформящ с длан като натискаш силно отгоре, после под ъгъл по ръбовете и става нещо като полусфера. Смачкваш още малко отгоре за да е по-плоска.
3. Вземаш две парчета тиксо /най-добре текстилно/ и ги залепваш под и над "питката", за да не остане неизолирано място и да не се вижда алуминия навън. Така формираш т.нар. оргонен диод, като енергията от двата вертикални срещуположни естествени потока влиза вътре, но трудно излиза навън.
4. Вземаш една ножица и пробиваш отгоре до средата една централна вертикална дупка и осем околни под 45 градуса. Отдолу трябва да е гладко и да няма дупки, там е активната повърхност на ядрото.
5. Това е всичко. Имаш вече елементарна енергийна леща, която излъчва плоско поле на база създадената диспропорция в единия енергиен поток спрямо другия. Полето е с радиус около 60 см /ако се спазят казаните дотук неща точно/ и със сила +6 единици, която неутрализира изцяло не само негативното поле от линиите, но и зоната на възела
Мериш и виждаш с очите си.
6. Може да си направиш колкото си искаш такива нещица, или пък да са по-големи, за да имат по-голям обхват и да изолираш по-големи зони от типа на Хартман.
7. Геопатогенни зони, създадени от водни потоци и разломи, както и такива пресечени от тях с възли на Хартмановата мрежа, само ще се отслабят - но не и неутрализират. Просто +6 единици не е +45000
както и нещо направено за 5 мин.
не е неутрализатор "Щит", по който се работи цял ден, че и отгоре.
Действай колега, желая ти успех! Може дори да се опиташ да премериш полетата от екрана на компютъра директно от снимките, въпреки че е малко по-трудно /допри екрана с показалеца на лявата ръка когато го правиш и виж резултата в различни места/.
Ще се радвам да успееш и да го споделиш тук.
Поздрави!