Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Александр Мишин - Вихрови технологии в медицината
nizo:
oneman, имай предвид, че Мишин се появи във видео материали на Глобална Вълна (Global Wave), някъде миналата година. В едно видео което съм гледал, Мишин казва, че няма абсолютно никакъв опит с електрониката, но въпреки това си има своя теория за нещата. Един вид каза, че е започнал да се запознава с електроника и свободна енергия от няколко месеца. Твърдеше, че има устройство за СЕ, а сега в началото на 2016, вече лекува хората с електромагнитни устройства!? Според мен Мишин говори доста убедително за неща, които не е проверил. Например СЕ устройствата му не бяха произведени от Глобална Вълна, въпреки, че ги е представял там, което говори, че те не работят.
Velektra:
Х.Кларк дава не 300кH, а 30кH. И не синусоидална, а правоъгълни импулси. И в никакъв случай да не са с поляритет! Само 0 и +!
az_skeleta:
Velektra, не знам коя книга си и чел, но тази която имам накрая има честоти за разните патогени. За тези честоти говоря аз, а не за запера. Понеже метода не е контактен(нямам време в момента да гледам видеото с видеоконференцията), според мене няма значение че е синусоидален сигнала.
ПП. Ето книгата. Свалил съм я от тука: http://forum.gogobg.net/viewtopic.php?f=22&t=89&hilit=%D1%85%D1%83%D0%BB%D0%B4%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BA
oneman:
nizo,
Съгласен съм с теб за историята на Мишин.
Човека е в процес на разработка на тези неща.
Някой концепции от първоначалните му лекции се измениха и в началото на горната конференция той ги обяснява.
Но той изрично наколко пъти заявява, че няма намерение да представя завършено СЕ усторойство. Живее му се. :)
Провежда изследвания и демострира откритите принципи.
Аз приемам с резерви тези неща.
За това искам, след репликирането, да имам потвърждение от хора, които виждат/усещат
тези полета като минимум, че това устройство поне не вреди, ако не помага.
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 19, 2016, 09:05:23 am ---oneman,
За рака ми се вижда твърде пресилено, като знам долу-горе механизма му. При раковата клетка липсват гени, които или са се разрушили от токсините /основния причинител/ и перманентната ацидоза, или пък някой раковообразуващ вирус си ги е взел, за да се възпроизведе, като робот. Предполагам на повечето им е ясно, че вирусите не са живи организми. Те не са клетки, нямат ни един белег от клетките, а са кристали, като мини роботи, които незнайно как се движат и как са се създали. Затова и не се хранят, като бактериите и паразитите. Те просто са машини, които се копират, като вземат строителен материал от ядрото на клетката.
--- Край на цитат ---
Тук не си прав, вирусите са си съвсем живи организми, имат си ДНК имат си белтъчна обвивка,
Нямат само механизъм за хранене, но и човешките полови клетки нямат такъв механизъм те също ли са кристали.
2
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия