Уважавам всички мнения, но никой до сега не дава задоволителен отговор на въпроса, какво е електрически ток. А някой може ли да ми покаже снимка на „електрон“, не компютърна анимация, а снимка, за да повярвам, че съществува такава частица.
За мен магическите термини „появяват и изчезват“, които се използват от съвременната наука, ми подсказват, колко много сме невежи все още. А и използването на хиляди коефициенти при изчисленията във физиката и не само, също ми подсказват, че нещо тотално е сбъркано по пътя по, който вървим. Ако пътя по, който върви съвременната наука е правилен двете космически константи числото „Пи“ и числото „Фи“ щяха да , са на първо място, но те почти не се използват, а това са числата на хармонията.
Бързате да ме заклеймите, защото имам различно мнение от повечето хора във форума, но никой не ми отговори на въпроса от предния ми пост:
„Задавам въпрос, коя е тази сила, която кара „електроните“ да се движат, да излитат от орбитите си, да трептят, каква е тази сила, вещество ли е, или е от друго измерение или, какво е. “