Я поспрете малко...
Сега, краткия клип, постнат от locco, показва някакви концентрични кръгове, които са в постоянна динамика, даже се виждат проблясвания на зараждащи се и "умиращи" елементарни частици, които ги изграждат.
Това са ПОЛЕТА...торсионни вихри, които се "окрупняват" в частици, а те от своя страна - в тези "кръгове", нали така.
Това е общият МОДЕЛ! Представете си една галактика и я гледайте на "бърз кадър". Енергийно-материйният модел е валиден и ВСЕОБЩ за цялата ни Вселена от нано, до мега мащаб.
Не се знае дали въпросният електрон не е просто ПОЛЕ (или компилация от полета) от чиста енергия?
Да "заснемеш електрон"...хм...каква е обемната разлика между фотона и електрона?
Понеже и за фотона (квант) има спорен казус. Някои казват, че е частица, а други, че е вълна в пространството, породена от енергийно изкривяване...
Разберете, че обикновено снимане на електрон може да се окаже невъзможно. Все едно с бояджийска четка, широка 20 см. да се опиташ да нарисуваш миникартина с размери 2х2 см.и при това да искаш ясна резолюция?
Примерът да не се приема буквалистично.
Знаете ли кое ми се стори странно?
Когато гледах този (около 3 секунден) клип, спрях го на пауза и се опитах да заснема екрана си - скрийншот.
Е...не се получи??? Пробвах в различни файлови формати, все същото - черен екран...
И друго...според мен никъде в нашата Вселена няма ПРИВЛИЧАНЕ! Привличането е фикция, която ни пречим да мислим правилно!
Без значение дали говорим за електричество, магнетизъм или гравитация!
Да, много от вас ще скочат - магнитите се привличат...да, ама не, мисля аз!
Просто много силно ги "налягат" от външната им (на контакта) страна!
Всичко е натиск, избутване, налягане! Как, в каква посока, от кого - отделен въпрос!
И не пишете Тесла и Капанадзе редом...все едно да сравнявате Моцарт с уличен акордеонист!
Единият не е смогвал даже да патентова идеите и изобретенията си, всичко първо си е представял ВИРТУАЛНО и не е имал засечка в практиката - той е ГЕНИЙ!
Другият - години наред се опитва да "разкодира" някакъв принцип с налучкване и подражаване...