Понеже се заформя някаква дискусия и направлението и поема към на "мама си хвърчилото" Нека да споделя малко практически опит от пиенето на чиста вода! От две години пия чиста вода която е информационно и химически изчистена . Резултатите са следните:-
1. Чувствам се много добре, направо чудесно.
2. Имам енергия и бодрост през целият ден, при това без да употребявам кофеин, чай и други кофейно съдържащи вещества или алкохол.
3. Радвам се на великолепно здраве каквото не съм имал дори и на 20 години.
4. Преди няколко дена прекарах простудна болест на крака без да взимам никакви лекарства или да ходя на лекар. Организма ми първият ден се чувстваше отпаднал но, продължих да се инатя и не взех никакви предпазни мерки освен пиенето на чиста вода и здравословна храна. На вторият ден просто бях леко отпаднал но, без симтомите на простудата на третият ден вече се чувствах нормално. Просто така без лекарства. При това семейството ми също прекара болеста но, при тях лечението продължава все още с антибиотици и витамини!
5. Яснота на мисленето и възприятията без нервност или негативизъм.
6. Изчезна симптома на студените крайници и лошият дъх който човек има когато яде топлинно обработена храна.
7. Пародонтозата ми се стопира и вече нямам зъбобол.
И други неща за който в момента не се сещам!
Всичко това не стана веднага, а постепенно. В началото ми бяха необходими няколко месеца(може би девет- десет) докато тялото ми се прочисти от шлаките, токсините и информационното замърсяване(невероятно но факт) а след това постепенно, се успокоява и започваш да чувстваш ведрост, спокойствие и яснота, каквито не си имал никога. Така че, наред със физическото замърсяване на организма не по-малко важно е информационното. Това мога да кажа от собствен опит. За някой това може да е фантазия но, за мене е реалност и факт!