https://www.youtube.com/watch?v=T9aAHYQyn-M
Съгласен със почти всичко, което сте написал, защото то в крайна сметка доказва моята теза. Основната ви грешка е, че приложената сила в двата случая не една и съща, във вертикално направление трябва от нея да извадите гравитационната сила, което и правите но не отчитате последствията до които води това.
kd_dinev вие след толкова деталйни обяснения и доказване че изобщо няма никаква неяснота между сила и енергия или още повече неизяснена енергия която се появява (от къде ли не), която теза вие защитавате в продължение на 100 страници на тази тема, вие имате само това да споделите
Сериозно, да ме извинете за израза, но вие или сте delusional (преведете си сам тази дума) или в действително изобщо си нямата и на представа за какво спорите (изкренно се надявам да е воторото), след като кавате че опровергаването на вашата теза, с точни формулировки и изчисления, за получаване на незнайно от къде повече енергия въсщност я потвърждава
. Това е съвсем нов вид локига с която явно не съм запознат. Пожелавам ви същия успех в ескпериментите относно потдържането на вашата теза (към които явно се насочвате) както и във разбирането и потдържането на вашата теза, която явно, според вас, след 7 години и 100 страници и невъзможност вие сам да я обосновете, решавате че някой (явно господ е решил честа да се падне на мен) най-накрая ви е доказа, въпреки че доказателството, което вие си мислите че потвърждава, въсщност диреткно противоречи с вашето разбиране. Все пак ме радва че имаме съгласие по много точки които съм изложил но за съжаление не и по най-главната