Разбира се madsatbg! Не става въпрос за ЕМ излъчване което се разпростира на голямо разстояние. Имам в предвид близост до бобините, и сърцевината както Yoro написа! Ето как го установих на моята джиджавка!
https://drive.google.com/open?id=0Byxk88Af9xF9ckJIMjhFeWlhbEkЗабележи, индуктираното напрежение над бобината е по високо, спрямо това над въртящите се магнити! Моето обянение че се прибавя обратният импулс!
Още едно наблюдение! При първото посещение при Yoro, той сам ми подаде нео магнит в дланта. Свих в юмрук, доближих сърцевината, външен край на една от бобините. Дори на 5см. се усещаше осезаема вибрация на китката ми!
За мен, това е очевидно взаимодействие на електромагнитно поле с постоянен магнит! Според мен това са загуби!
Това са физически разбираемите, с възможност да се измерят ефекти от работата. Също както по горе написах, мога да приема положително влияние в/у здравето, защото медицината отдавна използва магнитни полета за лечение!
Дали това което коментираме наистина е по ефективно, трябват много много опити, наблюдения и т.н.! Още по настрани са твърденията, че се увлича оргонен поток с положително въздействие! Ако е рекъл Всевишният и тази неща могат да станат действителност и тогава няма да се дивим на "студено електричество", "хладен ток" кой знае още какво?? Как обаче да ги приемем сега? Липсват много причини! Радетелите ще трябва да поработят яко и убедително!