Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Много як магнитен двигател

<< < (13/16) > >>

бай Теню:
Часовника с тежестите сьм показвал не ротовертера и мога да покажа как ще се вдигне,

EDM electronics:
На ротовертера ме озадачи 2 клип, който съм показал, защото там се демонстрира самозахранване. Но имам съмнения, дали не е манипулация на клипа.

Иначе за тия вързвания на срещупосочни мотори много на брой и захранвани в една малка батерийка 20-30 двигателя няма нищо извънземно, процесите са си съвсем конвенционални и мога да ги обясня при интерес.

Добре де, покажи как ще вдигнеш тежестите на часовника без допълнителна енергия, без мънго джери да ги дърпа? Или кажи поне, обясни?

За гравитационния двигател си прав, работи. Има клипове в Интернет, които показват наистина КПД над 1-ца. Даже име един прост експеримент с фонтан, който си работи.

бай Теню:
Как желаеш да покажа как се вдига тижеста, с хидравлика или чиста механика. А горната схема бих желал да бъде истрита. Не съм давал на Алтиум позволение да я прави видима от всички. Кой видял видял.

Altium:

--- Цитат на: бай Теню в Април 13, 2020, 12:36:12 pm ---Как желаеш да покажа как се вдига тижеста, с хидравлика или чиста механика.
--- Край на цитат ---
С видеоклип го покажи, че е най-достоверно.
Ама покажи и онзи твой мотор-генератор как се върти вечно, на видеоклип.

EDM electronics:

--- Цитат на: бай Теню в Април 13, 2020, 12:36:12 pm ---Как желаеш да покажа как се вдига тижеста, с хидравлика или чиста механика. А горната схема бих желал да бъде истрита. Не съм давал на Алтиум позволение да я прави видима от всички. Кой видял видял.

--- Край на цитат ---

То с ченгел ти вадим думите, камо ли да покажеш каквото и да било. Но е така предполагам, защото просто няма какво да покажеш или се страхуваш, че коментарите няма да ти харесат. По-добре е да създаваш впечатление на "напреднал" само с твърдения.  ;)

Мога да изтрия нещо, само ако авторът му прояви желание. Това какво сте се разбирали с Altium не ме засяга, не съм поемал ангажимент на гарант, ако той наруши обещанието си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия