Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Бедини - Фигуера

<< < (17/22) > >>

Bat_Vanko:
Към бат Мишо и Мито, този генератор категорично не работи. В края на миналият месец правих подробни опити точно с така конструкция. Две крайни и една централна намотка. Независимо дали резонанса е в крайните намотки или в централната, независимо дали е с магнитопровод или без такъв. Независимо дали е само частичен под някой намотки или цял. Първичната намотка е в резонанс. Управлението е с IGBT транзистори. Честотата е около 1 - 2 kHz.
В крайна сметка КПД Е ПОД 1. Схемата си беше нормален трансформатор, но с по различна конструкция.

dmitarp:
След като енергията идва от околното пространство, някой направил ли си е труда да провери колко енергия има там. Концентрацията на енергия в слънцето е едва 300 вата за кубичен метър, по-малко от колкото в тялото на врабче, а далеч от слънцето тази концентрация е толкова малка, че евентуално устройство, което преобразува енергия от околното пространство трябва да обхване обеми от порядъка на земята за да може да изкара някой и друг киловат.

Velektra:
mito_kupona, вероятно си гледал и това, но ако не си го виж:
https://www.youtube.com/watch?v=RI6k6h3JGXs

Аз не разбирам испански, но разбрах какво обяснява, може би защото и аз така виждам нещата.

krasias:
mito_kupona, мислиш ли че тая концепция за средата или отвъдно, както щеш го наречи не я знам. Знам я даже имам много добра представа и знания за тази среда. Тя се подчинява на други закони и няма да влезе в това устройство по никакъв начин. За свръхединичните устройства си напълно прав, и в пространството наистина има енергия но не е това което си мислиш. Капанадзе използва нулевата точка по правилния начин. Една от основните заблуди масово разпространявани в интернет е че нулевата точка е вакума и това окончателно обърква нещата.

Михаил Кузмов:
Да де, ама сега ако се появи june1900 ще ви поясни че магнитопроводите са затворени! Ще ви поясни че трябва за кратко (докато тръгне) да се захрани. После идва изобилието! Всички тези видиа само споменават Фигуера но не са точно изпълнение. Има тънкости, които белким един живот стигне, ще се налучкат. Ако не стигне има следващи.
Ех да можех да насуча бобините, да им спретна едно електронно управление, щяхте да видите вие  ;D работи или не работи!! Трябва да са 7 иначе не става! На Yoro "bedini" e пентаграм. Там СЕто се влива после струи и се храни по онзи специалният начин!
mito_ .. тия от тюба не ти показват СЕ, нещо крият! Bat_Vanko нещо си объркал, така да знаеш!
Да започнем да учим испански!                       

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия