Налага ми се да взема пак думата (без Списъци), защото на някои продължава да не им е ясна "цялата работа".
Истанбулската (едно време Цариград на Византия, османците нарекоха СтаМбул) Конвенция като Всеобщо Съглашение против Насилието горе-долу е добре замислена.
Хубаво, ще ги съдим насилниците над жени и деца, ще ги затваряме, ще ги хрантутим дорде са живи, ама въобще не се споменава думата мъже, и въобще насилието срещу Хора.
Причината да се разделя в един закон (Конвенция) човека на два и повече пола (член 3, буква "в") е дълбоко завоалирана. ЗАЩО? Формално - това е полова дискриминация и сегрегация - и не е проблемът в отнемане на права от мъжете, или пък отдаване на права на жените (и децата), Проблемът е, че всяко общество в своя здрав корен мрази, ненавижда, отбягва и съвсем явно дискриминира гейовете, педерастите, манафите и другите изроди, защото тия същите са просто болни, недъгави, кекави, слабосилни, меки китки, извратени и пр. - било то по рождение, било то поради семейна среда, било то поради някакъв стрес, заплаха, или ограничителни действия - в затворите половината минимум от затворниците се изпедерастяват. После ги пускат на свобода и - ето ти експоненция на гейщината. По мъжките и женските манастири е същото - масов хомосексуализъм!.
Някой да не си помисли, че въобще няма извратени попове, игумени, дякони, епископи, архиепископи че и папи - фрашкано е с гейове и лесбийки там! - да ги пита човек, що са се хванали на това "хоро" - да се мъчат взаимно един друг! - Ама и това не е така - Невежите вярващи си мислят едно, ама като се набутат в паството - ле-ле! - друго било, или, че е те сега Бог ще се смили над мене и ще ми удари една "чекия" - дар от мене!
Но виновни са си обществата, в които тази експоненция се развива.
Едно време, спартанците направо са ги убивали недъгавите, хермафродитите и слабосилните. Сега не можем да "вземем думата" от тях!!!
Едно време Хан Крум им е рязал вредните "чаркове" или също ги е убивал, а сега всеки трети-пети е повече от дефектен или сбъркан, или крадец, или убиец, или просто толкова тъп, - "че не знае какво прави"! - тегли го някакъв нагон, и понеже не е имал здрави родители - действа по първия хрумнал му начин.
Законите, господа! Законите щадящи повече човекоидите от самите човеци са големият проблем.
Защитаваме ПРАВАТА на Човека, има даже и Закони за това, че и Международен Съд - и какво? - тотална гейщина, и поквара... и толкова се е увеличила, че тия същите изроди, вече ни управляват, и закони ни налагат, и ... което е връх на безсрамието - изкарват виновния невинен, а жертвата му - виновна. Плъпнали разни адвокати, дето и бялото изкарват черно, и обратно... за пари, за пари и пак за пари!
Защо въобще се създава такава "конвенция" - да, против насилието? - ами за какво са тия закони за Правата на Човека? - ами просто да добяват съответните текстове там и толкоз... ама не, имало Социален Пол, имало Джендери, дето незнаят какво са, и те имали права...
С никакви закони и конвенции няма да се премахнат идиотските ритуали и обичаи за обрязване на момченцата и момиченцата, религията им на мюсюлманите си е такава - отрязаното е в оброк на Аллах, че той да бди над обрязаното дете, да го пази, че и мед и масло да му носи!
Простотия до шия!
Западняците в чудо се видяха след началото на емигрантската вълна от мюсюлмани и си мислят, че сега тази Конвенция ще ги спаси.... Не, те много добре знаят, че обрязаните до живот ще са си "обрязани" и в главата, но виждате ли, трябва да има Конвенция... пък ние ако може така, "под сурдинка", да вкараме там един член 3-ти, буква "В", тук там още по-прикрито ще споменем, че има и Социален Пол, пък който не "вдене" - ние ще му го "вденем"!!!
Примери няма да давам, до къде е стигнала гейщината в йерархията на земния социум, знаем, че особено на най-високите нива, тя особено мило и процъфтяващо се развива... ама там не всичко е позволено, пък и добре може да се прикрие...
Ше ми хвърлят те прах в очите, че принцеса Даяна е починала от случайна катастрофа... Дрън-дрън! - просто в желанието си Милата Лейди, да натрие носовете на кралските особи - сбърка в избора си на поредния Мъж - същият се оказа МЮСЮЛМАНИН и... е обрязан! И ... е враг на Империята! - и... който е с врага ни, също ни е враг! - заповед - да се ликвидира!
Иначе, междувременно, Милата Лейди си беше хванала друг МЪЖ - доста рижав, но пък атлет, пък и треньор по тенис, що да не си родя един принц например, и... нищо, де, може и Хари да се казва - важното е, че ще е Мъж, и междувременно аз няма да търпя лиготиите на Главния Принц!
Едното ми куче се казва Чарлз! - за възхвала на Принца! Другото ми куче се казва Хари - за възхвала на другия Принц!... но нейсе... ставаше въпрос за Гейовете и Джендърите!
В заключение:
Хубаво, подписала Екатерина Захариева Конвенцията, ама аз ще се съглася с нея ( И ГЕРБЕРИТЕ) САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЯ - ДА ИЗИСКАТ НА НАЙ-ВИСОКО РАВНИЩЕ И НАЙ-ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЧЛЕН 3, БУКВА "В", ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕКСТОВЕ, В КОИТО СЕ НАМЕКВА ЗА ДЖЕНДЕРИ !
АКО ТОВА НЕ СЕ НАПРАВИ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ОТХВЪРЛЯМ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ, ВМЕНЯВАЩА МИ,, ЧЕ СЪМ СОЦИАЛЕН ПОЛ.
ТАКА ЧЕ - ВНИМАВАЙТЕ И ВИЕ!