Анкета

Подписахте ли петицията за отхвърлянето на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

ДА
19 (86.4%)
НЕ
3 (13.6%)
Не, изчаквам да си изясня още подробности
0 (0%)

Общ брой гласове: 21

Автор Тема: Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция  (Прочетена 127059 пъти)

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 541
  • Ужасно саркастичен
Re: Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
« Отговор #120 -: Февруари 07, 2018, 05:28:07 pm »
Ашер Гинсберг
Протоколи на ционските мъдреци

Протокол №5

За да се завладее общественото мнение, необходимо е преди всичко то да се постави в недоумение. Това ще се постигне, като от разни страни се изказват много и противоречиви мнения и то дотогава, докато гоите се заблудят и се загубят в лабиринта на противоречията. Тогава те ще разберат, че е най-добре да нямат никакво мнение по политическите въпроси и че тези въпроси не са от компетентността на обществото, а само на онзи, който го ръководи.

Така е то.... Кърт Вонегът

СЕ от Смолян - Коцето.

Неактивен бай Теню

• Сериозно Активен
  • Публикации: 473
  • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 552
« Отговор #122 -: Февруари 08, 2018, 06:12:14 pm »
Да го четат тези които не са вникнали в проблема! При това автора е жена, германка. Книгата и е издадена в Германия през 2012 г.
Стани стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди.......

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #123 -: Февруари 08, 2018, 07:02:01 pm »
Ок, резултатите от анкетата са ясни, жалко, че активните в този форум сме толкова малко...

Променям анкетата за ново (още по-лаконично сондиране) ;D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 552
« Отговор #124 -: Февруари 08, 2018, 07:19:15 pm »
Хе, хе, бях втори! Да подписах я, жена ми също, дъщеря ми, и още други около мен. Бройте гласа ми десеторно защото продължавам!

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 511
  • изчислителна техника
« Отговор #125 -: Февруари 08, 2018, 07:52:44 pm »
 atos
Би ли ми обяснил резултатите от анкетата?

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #126 -: Февруари 08, 2018, 09:19:32 pm »
atos
Би ли ми обяснил резултатите от анкетата?

21 против конвенцията, 3 "за"...кое повече да се обяснява?

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • изчислителна техника
« Отговор #127 -: Февруари 09, 2018, 08:00:26 am »
atos
Аз видях друго: 50% от анкетираните не са чели нищо. Кой чул, кой си мисли нещо и коментира. Мислех си, че във форума поне масово ще има мислещи и четящи хора, а не лесноманиполируени и подлежащи на пропаганда :(
Между другото сигурно и за промяната на плана за Пирин ще е същото положението при една подобна анкета.

Неактивен dmitarp

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 294
« Отговор #128 -: Февруари 09, 2018, 08:26:42 am »
По горе се дадоха линкове към конвенцията. Аз сега качвам файл, който иска да си е изтегли.
Който е стигнал до края на прочета ще разбере. че Европейския съюз се явява като отделен субект, и приемайки конвенцията дефакто България също я приема, като неделима част от ЕС. И който не знае Съвета на Европа и Европейски съюз са две различни организации. Тази конвенция е документ на Съвета на Европа, а Европейския съюз. както и отделните му държави са членове на Съвета на Европа.

Неактивен gvg

• Подготвен
  • **
  • Публикации: 136
  • Скайп: gogopopo5
« Отговор #129 -: Февруари 09, 2018, 08:40:34 am »
Аз съм един от тези дето не са я чели но няма и да я прочета.Достатъчно гнусно е това дето се коментира.Тези дето са родени с дефект им съчувствувам, но има хора просто от скука ли от нещо друго ли решават просто за спорта да минат на другия бряг.Даже почнат да афишират на ляво и на дясно, е това не мога да разбера.Света си е*а майката.За това гласувах против и винаги ще гласувам така.Не се занимавам с политика но дано този път и те да се вразумят и да я отхвърлят.

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • изчислителна техника
« Отговор #130 -: Февруари 09, 2018, 08:50:02 am »
 gvg
Съжалявам, но виж картата.

Неактивен gvg

• Подготвен
  • **
  • Публикации: 136
  • Скайп: gogopopo5
« Отговор #131 -: Февруари 09, 2018, 08:53:59 am »
Мале еееее няма спасение но въпреки всичко борба до край

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #132 -: Февруари 09, 2018, 09:55:55 am »
Ето какво казва Тесла, който по всичко личи, че е бил специално инкарниран от Орион и негово протеже. Е, вече ми стана ясно, защо е бил "откривател". Просто е поставил основите на технократското общество, което подготвя, завръщането на орионската империя, която е матриархат с кралица майка, точно като един кошер. Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.

Цитат
Кралицата е център на живота

", но женственият ум е демонстрирал капацитет за всички умствени придобивания и постижения на мъжете и като поколения следват, че капацитетът ще бъде разширен, средната жена ще бъде толкова образована като средния човек, и а след това по-добре образована, за спящите способности на нейния мозък ще бъдат стимулирани за дейност, която ще бъде още по-интензивна и мощна заради вековете на отдих. Жена ще пренебрегне прецедента и стряскащата цивилизация с техния напредък.

"Придобиването на нови области на стремеж от страна на жените, тяхното постепенно узурпиране на лидерството ще смаже и накрая ще разсее чувствителността на жената, ще задуши инстинкта на майката, така че брака и майчинството да станат отвратителни и човешката цивилизация да се приближава все повече до перфектната цивилизация на пчелите. "

Значението на това се крие в принципа, доминиращ в икономиката на пчелите - най-добре организираната и интелигентно координирана система от всякакъв вид нерационален животински живот - всемирното върховенство на инстинкта за безсмъртие, който прави божествеността от майчинството.

В центъра на живота на всички пчели е кралицата. Тя доминира в кошера, а не в наследственото право, защото всяко яйце може да бъде излюпено в царица царица, а защото тя е утробата на тази раса на насекоми.

И един анализ за размисъл. http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/01/blog-post.html

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #133 -: Февруари 09, 2018, 10:21:51 am »
Ето какво казва Тесла, който по всичко личи, че е бил специално инкарниран от Орион и негово протеже. Е, вече ми стана ясно, защо е бил "откривател". Просто е поставил основите на технократското общество, което подготвя, завръщането на орионската империя, която е матриархат с кралица майка, точно като един кошер. Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.

И един анализ за размисъл. http://spectator-bg.blogspot.bg/2014/01/blog-post.html

Ааааа леле-майкоууУ! ;D
Ми той Тесла е написал истанбулската конвенция с енергийния си етерен ретранслатор, след последната си реинкарнация на планетата Земя. Сега се подвизава някъде в съзвездието Орион-Плеяди по средата на млечния път, близо до черната дупка, която е проход в съседната вселена. Рее се като джендър-флуид из вакуума ;D. Това го знаят и малките деца, които си учат уроците от Интернет.  ;D Сега ще му сърбаме попарата на Тесла дето иска да ни натрапи "пчелния кошер".  ;D

Анализи и информация има бол в нета, относно Орион. Нещата стават, все по-явни.
Абсолютно вярно. Щом нещо е написано в Интернет, няма никакво съмнение, че то е вярно - самата истина.  :D
То маса и народ ходи до Орион, а пък тези дето не са ходили по телепатичен път и посредством торсионни радиостанции в 3-тото им око извършват ежедневни комуникации.  ;D

Аааааайййй леле-майкоууу......от ден на ден този форум става все по-интересен.  ;D  :D  ;D

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #134 -: Февруари 09, 2018, 11:08:31 am »
Предвидил съм реакцията, която е типично първосигнална. Преди 15г. и аз щях да реагирам по подобен начин. Вярно е че има колосално количество помия в нета, поне 99%, но затова имаме глави, за да анализираме и отсяваме. Не ме вълнува ничий присмех. Той все пак си е задължителен елемент по дефолт.