Аз също съм "ЗА" конвенцията.
Не ми разрешават да снимам на някои места, включително и в Националния музей под предтекст, че фактите не били в позиция
Смешни неща има в тази цариградска конвенция, но пък до такива изблици като на Maistora52, мисля не е нужно.
Зомбиране и референдум... какво е това? Никога не го е имало и няма да го има по нашите земи!
Значи, ние хората сме най-висшите животни на Планетата в момента (може би), повечето имаме по две очи, пет пръста, две уши, по два задни и предни крайника, една глава и сърце и забележете... всичката кръв е червена!
Ако някой от всички тези индивиди има детероден орган, значи е женски, и обратното - ако имаш показалка, означава че семеотделяш и даваш живот. Много е просто!
А тези с показалки, които свирят на кавал, не означава, че са от третия пол! Извинявайте, гайдарите също може да влязат в това число, защото мунщука трябва да му духаш за да стане нещо
Наистина нещата са смешни, давам пример - при маймуните, за да покаже вярност и покорство, ниския в иерархията си дава гъза на Алфа-мъжкия за да го оправи и така си гарантира живота в прайда
Това, че някой се е родил с х@й, а се обявява за нещо друго и обича да прави свирки (от балдаран, върба и т.н.), не значи че има детероден орган и това Съда решава!
Половете са два дами... и господа - Адам и Ева!
Ако някой си въобразява, че е наклонената кула в Пиза - негов проблем.
Оставете ги да се чувстват щастливи до края на дните си!
Те не са виновни, Майката Природа така е решила, може би има нужда някаква... знае ли човек.